Szupercuki kutya, akit nem lehet felébreszteni

kutya Vizsla alvás ébresztés cuki álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!

Emlékszel még arra a vizslára, aki nem bírt kikelni az ágyból az ébresztőóra hangjára? No, már meg is van a sorstársa, akivel összepacsizhatna. Ő Chleo, aki szintén képtelen megmozdulni és felkelni álmából. Gazdija mindent bevet, dögönyözi, nyomkodja, még a fülébe is belenyúl, de semmi hatás.

Ne hagyd ki te sem a futótűzként terjedő bájos videót:

Állati barátság – egy kutya és egy delfin különleges kapcsolatahttp://www.life.hu/news/20140919-allati-baratsag-egy-labrador-minden-nap-beuszik-a-tengerbe-hogy-talalkozzon-delfin-baratjaval.htmlLétezhet barátság kutyus és delfin között? Nos, egy igazán különleges videóra bukkantunk az interneten, amely bizonyítja, hogy igen. Ilyen nem csak a mesékben van! NewsOrigoAngyalkutya, álmatlan kutya és a többihttp://www.life.hu/news/20140917-rafael-mantessot-kutyaja-jimmy-choo-inspiralja-alkotasai-elkeszitesekor.htmlRafael Mantessot kutyája, Jimmy Choo inspirálta, a rajz és fotó kombinálásával készült alkotásait pedig az Instagramon is közzéteszi. Annyira édesek!NewsOrigoKutya egy lagzi! Összeházasodott Lucy és Teddy, a két blökihttp://www.life.hu/news/20140825-kutya-eskuvo-osszehazasodott-lucy-es-teddy-a-ket-mentett-kutya.htmlA két mentett kutya, Lucy és Teddy hivatalosan is összekötötték az életüket egy cuki ceremónián. A gazdi véletlenül fotós, így tündéri felvételeket készített az ifjú párról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.