Pornó a karácsonyi pulcsin - ilyen a rénszarvasszex

karácsony szex szarvas rénszarvas pulvóver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Darcy szarvasos karácsonyi pulcsija ehhez képest semmi. Az idei szezon legdurvább ruhadarabjának az a kötött pulóver ígérkezik, amin a Mikulás szánhúzói éppen újabb szánhúzókat reprodukálnak. 

Ahogy korábban is írtuk, korán érkezett meg a karácsonyi őrület, elkezdődött a bevásárlás, a plázákban már fenyőfák és csokitélapók kaphatók. Hamarosan elkezdhetsz gondolkodni rajta, mit vegyél fel a céges ünnepi bulira és a családi karácsonyozásra. Hát, ha nem szeretnéd kiakasztani a nagyit, ne ezt válaszd!

Forrás: Northfoto

Elsőre nem is sejtenéd, de a pulcsinak köze van egy 76 éves hölgyhöz. Az angol Jen Barrett mintás pulóverek kötésébe fogott kilenc unokája számára. A falujukban lakókat annyira lenyűgözték Jen művei, hogy az asszony 25 éves unokájával a Woopwoo nevű céget megalapítva az interneten kezdte árulni műveit. A nagymama piszkos fantáziájának szüleményeként jött létre ez a szarvasos pulcsi is: miközben Jen a falujukban az állatokat figyelte, megszállta az ihlet és megkötötte ezt a csodát.

Ez igen! 100 évesen vállalta be az ejtőernyőzést a dédnagyihttp://www.life.hu/news/20141110-100-eves-szuletesnapjan-vallalta-be-az-ejtoernyozest-eleanor-cunningham-dednagymama.htmlSzázévesen hajtott végre ejtőernyős ugrást egy New York állambeli dédnagymama. Így ünnepelte születésnapját. Nem szívbajos a néni!NewsSzeletben párolt szarvassült/archivum/karacsony/20121221-adventi-recepttipp-december-23-szeletben-parolt-szarvas-sult.htmlA szarvascomb igazi különlegessége lehet az ünnepnek. Pláne ilyen fejedelmi raguval! Buday Péter elárulja az elkészítés módját.KarácsonyItt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/news/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.