Összefutott a két uralkodónő: Beyoncé és Katalin hercegnő első találkozása

Jay-Z Katalin hercegnő kosár LeBron James Hillary Clinton találkozás Vilmos herceg terhes Beyoncé New York mérkőzés Obama NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első NBA-s kosármeccsén találkozhatott először a brit hercegnő a popzene királynőjével.

Zsúfolt napok állnak Vilmos és Katalin mögött. A Life.hu már beszámolt a hercegi pár háromnapos New York-i útjának néhány programjáról, ám, mint kiderült, rengeteg egyéb más is belefért ebbe a rövidke kiruccanásba - például egy NBA-s kosármeccs is. De akkor kezdjük a legelejéről.

Vilmos és Katalin életük első NBA meccsükön Forrás: AFP/Al Bello

A hétfő reggelét Obama amerikai elnöknél indította Vilmos herceg Washingtonban, hogy aztán visszarepülhessen várandós feleségéhez New Yorkba. A hercegi pár ezután egy jótékonysági rendezvényen tette tiszteletét, ahol Katalin többek között Hillary Clintonnal beszélgetett a gyerekekről és az anyaságról.

Egy elkapott pillanat a találkozásból Forrás: NBA

A napot egy NBA-s kosármeccsen zárták LeBron James profi kosarassal, ahol a második félidőben találkozhattak a popzene királyával és királynőjével: Jay-Z és Beyoncé a képek tanúsága szerint, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg, örömmel üdvözölte a brit trón várományosát és feleségét.

Leleplezték Katalint: kislányt vár a hercegnő?http://www.life.hu/csalad/20141205-katalin-hercegno-kislanyt-var-leleplezte-testvere-pippa-middleton.htmlKatalin második gyermeke nagy valószínűséggel kislány lehet. Ezt pedig a hercegnő húga, Pippa Middleton árulta el. Család--Sosem volt még ennyire önmaga Beyoncéhttp://www.life.hu/kult/20141124-beyonce-legujabb-videoklipje-nagyon-szexi-es-megoszto-byealexnek-nagyon-tetszik.htmlA popdíva otthoni pulóverben, egy szál alsóneműben bolondozik legújabb számának videóklipjében. Egyesek felháborodtak, mások éljeneznek, és még ByeAlex sem tudta megállni, hogy ne szóljon hozzá.KultOrigo"Carrie végre rájön, hogy Aiden az igazi Mr. Big" - Mit várunk a Szex és New York 3-tól?http://www.life.hu/kult/20141017-jon-a-szex-es-new-york-3-mozifilm-a-pletykak-szerint.htmlCarrie Bradshaw valószínűleg sosem kelt volna hajnali ötkor azért, hogy leadjon egy cikket, amivel nagyon (nagyon-nagyon) meg volt csúszva. Sajnos, ezt a következő Szex és New Yorkban sem láthatom majd. Miért írom ezt? Mert megint arról szól minden, hogy lesz új Szex és New York-film - sorrendben a harmadik. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.