Magyar Ökumenikus Segélyszervezet adományfa Erzsébet tér Helló Wood tüzelőanyag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös karácsonyfát állított a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Erzsébet téren. A kizárólag tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után rászoruló családokhoz kerül.

Vízkeresztig látható az Erzsébet téren a Hello Wood alkotócsapatának öt nap alatt felépített különleges karácsonyfája. A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installáció több, mint 5000 db, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából épült meg. A Design Terminál támogatásával megvalósult installáció faanyaga januárban, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családokhoz kerül. A szervezők ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az otthon melegének megteremtése több ezer család számára jelent problémát minden télen.

Forrás: Ajándékterminál

A Design Terminál hagyományos karácsonyi rendezvénysorozatának, az Ajándék Terminálnak további karitatív események is részét képezik. A december 17-i Jótékonysági Design Aukción 70 magyar tervező egyedi designtárgyaira lehet licitálni, a befolyó bevétel pedig idén is a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.

Az ország fája pedig a Kossuth téren díszeleg, amelyet kedden dekoráltak fel. Kattints IDE és nézd meg, hogyan pompázik!

A legmorbidabb teszt arra, hogy megtudd, mikor halsz meghttp://www.life.hu/news/20141206-egy-alkalmazas-megmutatja-mikor-halsz-meg.htmlDurva és bizarr módszert javasol a Death and Taxes, hogy házimódszerrel megállapíthassuk, mennyi van még nekünk hátra. A kipróbálását ijedősöknek nem ajánljuk!News--Megvan Magyarország kedvenc szaloncukra!http://www.life.hu/news/20141205-keressuk-magyarorszag-kedvenc-szaloncukrat.htmlVan, amiben általában a család minden tagja egyetért: nincs karácsony szaloncukor nélkül. Abban azonban nehezebb megegyezni, milyen kerüljön a fára vagy az ünnepi édességes kosárba. NewsMTI/Máthé ZoltánMegvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz!http://www.life.hu/news/20141124-a-santaur-karacsonyfadisz-felig-lo-felig-telapo-megrendelheto.htmlJó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.