Karácsonyi gömbök a szakállban – Itt az új téli őrület?

Forrás: beardbaubles.tictail.com -
karácsony őrület dísz gömb szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Piros és fehér? Netán lila és zöld? Vajon melyik gömböt válasszam a szakállam díszítésére?" Talán ezek a gondolatok járhattak azoknak a férfiaknak a fejében, akik karácsonyi díszekkel dobják fel pompás szőrzeteiket.

A szakáll egyre szexisebb és mi ezt nagyon imádjuk. Az utóbbi időben újra divatba jött, és a csupasz gyerekpofi helyett igazán férfias külsejű pasik villantanak ránk mosolyt. Bár arra álmunkban sem gondoltunk volna, hogy a dekorálás ilyen fontos szerephez jut. Karácsonyhoz közeledve pedig mi mutathat a legjobban a szőrben, ha nem néhány színes gömböcske?!

Forrás: beardbaubles.tictail.com

A szakálldíszek olyan sikert arattak, hogy a netes webáruház, ahol meg lehetett rendelni őket, épp kifogyott a termékből. Bennünk egy kérdés merült fel a képek láttán: mikor jön az égősor és a fényfüzér? :) További vicces fotókat IDE kattintva nézegethetsz!


Mint arról korábban beszámoltunk, már láttunk olyan férfiakat, akik chipset, ceruzákat, vagy rózsákat raktak a szakállukba. És olyanak is akadtak, akik már művészi szintre vitte a formázást.

Gumikesztyű fa és társaik! Megtaláltuk a legbizarrabb karácsonyfákathttp://www.life.hu/news/20141211-megtalaltuk-a-legbizarrabb-karacsonyfakat-a-gumikesztyubol-osszerakott-es-az-elszaradt-novenybol.htmlA gumikesztyűkből összeeszkábált karácsonyfára egy kórházban bukkantunk, az elszáradt növényből készült furcsaság pedig szerkesztőségünk alkotása…. jó, azért nagyon büszkék nem vagyunk rá!News--Különleges karácsonyfával segítik a rászoruló családokathttp://www.life.hu/news/20141211-adomanyfat-allit-az-erzsebet-teren-a-design-terminal-a-hello-wood-alkotocsapat-es-a-magyar.htmlKözös karácsonyfát állított a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Erzsébet téren. A kizárólag tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után rászoruló családokhoz kerül.NewsOrigoJeges csoda – karácsonyi fényjáték készült a Jégvarázs főcímdalárahttp://www.life.hu/news/20141210-a-jegvarazs-focimdalara-keszitett-fenyjatekot-egy-texasi-csalad.htmlEgy texasi család azzal örvendezteti meg minden évben a szomszédjait, hogy különleges fényjátékot készítenek egy jól sikerült dalhoz. Idén a Let it go, azaz a Jégvarázs (mi más?)főcímdala kapta ezt a megtisztelő szerepet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.