Ez a videó a bizonyíték, hogy Katalin hercegnő tényleg jófej - Rászóltak, erre forgatja a szemeit

Katalin hercegnő őszinteség Katalin hercegné arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tessék tovább csomagolni!" - vetették oda Katalin hercegnőnek, aki erre olyan őszinte arcot vágott, amilyet még nem látott tőle a világ. Videó.

Senki sem szereti, ha valamit foghegyről odavetnek neki valamit vagy rendre utasítják - hát még egy hercegnő. Most került fel az internetre Katalinról egy videó, amely háromnapos New York-i útja alatt készült. Az épp második gyermekét váró hercegnő egy protokollesemény során csatlakozott néhány nagymamához, akik ajándékokat csomagoltak a város legszegényebb gyermekei számára. A hercegnő csak oldalra pillantott, hogy kedvesen rámosolyogjon egy rajongójára, amikor szigorúan rendre utasították, mosolygás helyett folytassa a munkát. Katalin hercegnő hihetetlen arcot vágott, miközben forgatta a szemeit. Eddig is tudtuk, hogy a hercegnő jófej és emberi lény, de ezután még inkább annak tartjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.