Édesanyja és a család hatalmas virágcsokrokkal várták Kulcsár Edinát a repülőtéren

Forrás: Zsigmond László / Life.hu -
Miss World család Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös rózsa, liliom, gerbera - hatalmas csokrokba kötve. Így várta Kulcsár Edinát a családja a budapesti repülőtéren, ahol 21:00-kor landolt Edina gépe.
Forrás: Zsigmond László / Life.hu

Hétfőn este megérkezett a Miss World 2014 második helyezettje a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. Kulcsár Edina családja izgatottan várta, hogy megölelhessék a világ második legszebb lányát. Ott volt Edina édesanyja, akiről sokszor azt hiszik, ő a szépségkirálynő nővére. És természetesen a 83 éves dédi is várta, akiről ma már mindenki tudja, mennyit jelent Edina számára.

Edina és a dédi

Ha lenne varázspálcám, azt kérnéd, hogy nyerjél? - kérdezte Szily Nóra Edinától a vele készült interjúban.
Csak egyet kérhetek? Akkor nem.
Hanem?
Akkor azt kérném, hogy a dédim halhatatlan legyen...
... elcsuklott a hangod ...
Igen... Az anyukámat annak idején árvaházba adták. Kétévesen vette magához a dédi, és ő nevelte föl. Olyanok vagyunk mi hárman, mintha a dédi lenne az édesanya, anyu meg én pedig a lányai, vagyis két testvér. Arra vágyom, hogy ez nagyon sokáig így maradjon. Tudom, hogy tökéletes élet nincs, de mindaz, ami most körülvesz és azok a lehetőségek, amik előttem állnak, boldoggá tesznek. És bár nem azt kérném, hogy varázsolj a fejemre egy koronát Londonban, de annak azért örülnék, ha csak karácsony tájékán tudnánk újra beszélni. Vagyis ha a verseny után azok közé a lányok közé tartoznék, akiknek még maradnia kell... Tudod, ha az élen végeznék!
Kulcsár Edinán látszott: "ő ezt akkor is megcsinálja, ha beledöglik"http://www.life.hu/bulvar/20141215-kulcsar-edina-a-miss-world-2014-versenyen-masodik-helyezest-ert-el-hiressegek-es-civilek-gratulaltak.htmlRitka pillanat, hogy a nézők és kommentelők nem ugranak egymásnak egy-egy esemény kapcsán. Nos, Kulcsár Edina hatalmas londoni sikere most ezek közé tartozik, hiszen mindenki egyetért abban, hogy Miss World első udvarhölgyének lenni hatalmas dolog. TV + BulvárOrigoKulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Fantasztikus! Kulcsár Edinát választották Miss Europe-nakhttp://www.life.hu/bulvar/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje-lett-miss-europe.htmlVasárnap este, a Miss World londoni világverseny után hirdették ki a Miss Europe győztesét. Dupla az örömünk: azon túl, hogy Kulcsár Edina lett a világ második legszebb lánya, ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.