Sosem volt még ennyire hétköznapi Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Ben Stansall -
megoldás Katalin hercegnő pulóver cserkészek hétköznapi ember feladatsor jelvény segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapucnis pulcsiban kérte a kis cserkészeket Cambridge hercegnője, hogy tegezzék csak le nyugodtan.

Te mit tennél, ha gyerek lennél, és meglátnád, hogy maga Katalin hercegnő közeledik feléd? Egy kelet-londoni cserkészcsapat tagjai nagyon meglepődtek, amikor keddi gyűlésükön egyszer csak felbukkant Cambridge hercegnője.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A 32 éves királyi híresség azért érkezett a gyűlésre, hogy segítsen az 5-8 éves gyerekeknek minél több jelvényt gyűjteni a különböző feladatok megoldásával, mint például hogyan kell bokszkesztyűben csokiszeletet vágni, illetve bekötött szemmel tortát díszíteni.

A videó, amely bizonyítja, hogy Katalin jó fej

Az épp második gyermekét váró Katalin egy New York-i protokollesemény során csatlakozott néhány nagymamához, ahol ajándékokat csomagoltak a szegény gyerekek számára – eközben utasították rendre a hercegnőt. Nézd meg ide kattintva, hogyan reagálta le!
Babavárás alatt csinosan? Nem lehetetlen! Stílusleckék Blake Lively-tól és Katalintólhttp://www.life.hu/trend/20141216-blake-lively-szineszno-es-katalin-hercegno-babat-varnak-kozben-nagyon-csinosak.htmlRengeteg csinos hírességet ismerünk, ám a babavárás alatt sokan még közülük is elhagyják magukat. Blake Lively színésznő és Katalin hercegnő alapvetően is jól öltöznek, ám a terhességük alatt mindketten extrán kitesznek magukért. Fittek, csinosak, látszik, hogy tényleg jól élik meg az áldott állapotot, és nem felejtenek el nőnek lenni. Tanulj tőlük!TrendAFPA legszebb maradt a végére! Álomszép éjkék estélyiben nyűgözte le New York-ot Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141210-a-terhes-katalin-hercegno-ejkek-estelyi-ruhaban-new-york-i-latogatasuk-utolso-napjan.htmlA háromnapos New York-i látogatás utolsó estélyére tartogatta a legszebb ruháját Katalin hercegnő. A bájos kismama gyönyörű éjkék estélyiben jelent meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott eseményen.Trend--Összefutott a két uralkodónő: Beyoncé és Katalin hercegnő első találkozásahttp://www.life.hu/news/20141209-katalin-hercegno-talalkozott-beyonceval-new-york-ban-egy-nba-s-kosarmeccsen.htmlÉlete első NBA-s kosármeccsén találkozhatott először a brit hercegnő a popzene királynőjével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.