Taylor Swift a legönzetlenebb híresség

Forrás: AFP/Monica Schipper -
UNICEF adomány önzetlenség híresség iskola Taylor Swift feminizmus jótékonykodás New York sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik éve kerül a legtöbbet jótékonykodó celebek listájának élére a country-csillag, aki idén is számos nemes ügyet támogatott és emelte fel értük a hangját.

Szép volt, Taylor! Az Egyesült Államok egyik nonprofit szervezete, a DoSomething.org évről évre megválasztja azokat a sztárokat, akik hírnevüket kihasználva a legtöbbször léptek fel a jó ügy érdekében.

Forrás: AFP/Monica Schipper

Legyen szó a New York-i iskoláknak szánt adományokról vagy a feminizmusról, Taylor Swiftre mindig lehetett számítani 2014-ben – úgy, ahogyan az előző három évben is. A 25 éves énekesnőt ugyanis évről évre megválasztják a legönzetlenebb hírességnek, ám nem is ok nélkül.

Idén októberben a Welcome to New York című számának összes bevételét felajánlotta az állami iskolai rendszer támogatására, részt vett többek között a Feeding America, az UNICEF és a Habitat for Humanity jótékonysági projektjeiben, valamint 100 ezer dollárt adományozott az amerikai Vöröskeresztnek a 2008-as iowai árvíz áldozatainak.

A top 5 legtöbbet jótékonykodó hírességei közé bekerült még továbbá Laverne Cox, Beyoncé, Miley Cyrus és Emma Watson is.

Miről beszéltünk a legtöbbet 2014-ben?

Berki Krisztián herevasalásától kezdve Jude Law és Zimány Linda románcáig - a Life.hu összegyűjtötte az év legfontosabbnak ítélt médiaeseményeit. Nézd meg ITT, kiktől van hangos a sajtó 2014-ben!
A countrycsillagon túl - így lett stílusikon Taylor Swifthttp://www.life.hu/trend/20141212-taylor-swift-enekesno-szulinapos-igy-divatozott-az-utobbi-evekben.htmlIdegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott a ma 25 éves énekesnő az utóbbi években!TrendAFPTaylor Swift visszautazott a múltba a People magazin kedvérthttp://www.life.hu/bulvar/20141011-taylor-swift-enekesno-lesz-mia-farrow-a-people-magazin-40-szuletesnapi-cimlapjan.htmlNegyvenedik születésnapját ünnepli októberben a világ legismertebb sztármagazinja, a People. Az évforduló miatt pont olyan címlappal jön ki a lap, mint negyven évvel korábban. A különbség az, hogy Mia Farrow helyett Taylor Swift lesz rajta.TV + Bulvár--Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világothttp://www.life.hu/intim/20141208-taylor-swift-es-karlie-kloss-lehetseges-leszbikus-csokjarol-beszel-most-az-egesz-vilag.htmlBeszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.