Angelina Jolie és Jennifer Aniston együtt a Golden Globe-on - 2002-ben ez még nem ment csodaszámba

Brad Pitt Angelina Jolie Golden Globe-díj vörös szőnyeg Aranyglóbusz díjátadó Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Angelina Jolie összejött Brad Pittel, még egyetlen díjátadón sem jelent meg ugyanabban az évben a két A-listás díva. 2015-ben erre volt egy kis esély, de valószínűleg végül nem kerül sor a nagy Angelina-Jennifer összecsapásra. 2002-ben viszont mindketten - azaz mindhárman - ott voltak a gálán...

... igaz, akkor Jennifer Aniston még Brad Pitt felesége volt, Angelina Jolie pedig Billy Bob Thorton hitveseként jelent meg az eseményen. Ilyenek voltak ők akkor.

Tíz év után viszont VÉGRE egyenesen a szemébe nézhetne és beolvashatna neki, hogy ellopta a férjét és vele együtt az életét. Történhetne mindez tengernyi kamera előtt a vörös szőnyegen. Vagy: amikor átveszi a díjat. Ilyen és ehhez hasonló fantáziákat dédelgetnek bizonyos amerikai lapok, akik már maguk előtt látják Angelina Jolie és Jennifer Aniston egy évtizede várt gálacsatáját.

Az elmúlt tíz évben - miután bejelentették Jennifer Aniston és Brad Pitt különválását - egyetlen gálán és egyéb eseményen sem vettek részt egyszerre. A pletykák szerint a szervezők nagyon figyelnek arra, hogy soha ne hívják meg őket ugyanarra az eseményre. A 2015-ös Golden Globe lehetett volna a kivétel - ha mindkettőjüket jelölik. Ez azonban csak Jennifer Anistonnak sikerült, aki a Cake című filmben nyújtott alakításáért nyerheti el a szobrot. Angelina Jolie Unbroken című filmjét azonban nem jelölték, így nem sok értelme lenne szép ruhát húznia és végiglejtenie a vörös szőnyegen, hogy a végén mindenki azt figyelje, milyen fejet vág, amikor kiejtik Jennifer Aniston nevét.

Minden valószínűség szerint, ez nem fog megtörténni. Amúgy pedig Jennifer Anistonnak már ezer és ezer lehetősége lett volna beolvasni Angelinának a vörös szőnyegen, ha tényleg ezt akarja. Minden bizonnyal nem. És bár még mindig a válásával haknizik, valószínűleg inkább csak belenyugodott abba, hogy ezen rajta és még két emberen kívül, nem tud túllépni a fél világ.

Vajon meglep bennünket Jennifer Aniston?

Persze, persze. Kíváncsiak vagyunk a győztesekre is, de arra talán még jobban, ki mit visel a vörös szőnyegen. Barbi, a Life.hu Trend rovatának vezetője nemcsak alárulta, meg is mutatta, milyen ruhát adna a legnagyobb sztárokra. Egyetértesz vele? A cikkért kattints ide!
Angelina Jolie már sokkal korábban összeházasodott Brad Pitt-tel, mint gondoltuk volnahttp://www.life.hu/intim/20150110-angelina-jolie-es-brad-pitt-mar-a-franciaorszagi-eskuvojuk-elott-osszehazasodott-egymassal.htmlA 6 gyerekes sztárpár még jóval a világraszóló franciaországi esküvőjük előtt férj és feleség lettek – árulta el maga a színésznő. Nahát!Intim--Angelina Jolie a pápával találkozott - fotó!http://www.life.hu/news/20150108-angelina-jolie-ferenc-papaval-talalkozott-miutan-uj-filmjet-a-rendithetetlent-levetitettek-a.htmlA katolikus egyházfő, Ferenc pápa fogadta a Vatikánban az Oscar-díjas színésznőt, Angelina Jolie-t, miután levetítették új filmjét.News--Soha nem látott fotósorozat a 20 éves Angelina Jolie-ról http://www.life.hu/intim/20141228-soha-nem-latott-fotosorozat-a-20-eves-angelina-jolie-rol.htmlSoha nem látott fotósorozat látott napvilágot Angelina Jolie-ról. Figyelem, őrülten szexi képek!IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.