Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnak

Szürke 50 A szürke ötven árnyalata Ellie Goulding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.

A Love Me Like You Do-hoz készült kisfilmben láthatjuk a gyönyörű angol énekesnőt, A szürke ötven árnyalata előzeteséből ismert képeket, plusz még egy pár olyan pillanatot, amiről eddig nem is tudtunk. Lássuk hát, mivel egészíti ki Ellie a tudásunkat és a kíváncsiságunkat, a 2015-ös egyik legjobban várt filmről:

Az idei Golden Globe-on is levetítettek egy újabb részt a produkcióból. Az egyperces jelenetben Anastasia először találkozik Mr. Grey szüleivel, mikor éppen komolyra kezd fordulni köztük a dolog. Kattints ide a részletekért!

Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatából


Január 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ. Ha kínácsi van, kattints ide!
Először cáfolta személyesen András herceg a szexbotrány vádjaithttp://www.life.hu/news/20150123-andras-yorki-herceg-eloszor-cafolta-szemelyesen-a-szexbotrany-vadjait.htmlElőször utasította vissza személyesen is András yorki herceg azokat az állításokat, miszerint szexuális visszaélést követett el kiskorúak sérelmére.News--Erről beszél most mindenki: Dakota Johnson kikötözve csábít egy szexi videoklipbenhttp://www.life.hu/news/20150123-dakota-johnson-kikotozve-lebeg-fehernemuben-weeknd-legujabb-videoklipjeben.htmlNagyon dögösre sikerült A szürke ötven árnyalata Weeknd jegyezte dalának zenei videója. Rajongóknak kötelező!NewsOrigoÍme, a valóságshow, aminek egy hármasszex a fődíja - te indulnál?http://www.life.hu/news/20150123-ime-a-valosagshow-aminek-egy-harmasszex-a-fodija-te-indulnal.htmlA 97X nevű rádió játék fődíja a hármas szex, melyről film is készül, és forgalmazzák is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.