királyi család Buckingham-palota meztelen brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz vagy hamis, nem tudjuk, de egy biztos: nagyon szórakoztató az a 43 másodperces filmecske, amely most kering az interneten.

Mit csinál az ártatlan turista, amikor a Buckingham-palota előtt áll Londonban? Bámészkodik - leginkább kamerával vagy fényképezővel a szeme előtt. Aztán nagyot néz, amikor egyszer csak nem azt látja, amire számított. Mert arra biztosan nem gondol senki, hogy II. Erzsében palotájának ablakából egy meztelen férfi próbál szökni lebedőkből összecsomózott kötélen.

A videó alatt a YouTube csatornán természetesen számtalan kommentelő szerint hamis videóról van szó. Van, aki szerint a palota azon oldalán nincsenek is ilyen oszlopok. Mások szerint a hangok buktatják le a videó készítőit, mert azok alapján semmiképp sem lehet eredeti a felvétel. Megint mások szerint, ha mindez megtörtént volna, már tele lenne vele az internet, de nincsen, úgyhogy senki ne dőljön be ennek a trükkfelvételnek, ha már elmúlt három éves.

Igazi vagy hamis a videó?

Nyilvános szex Windsor ősi falainál

A királynő ugyan Windsorban tartózkodott, de mivel a rezidenciája a kastély másik végén volt, nem lehetett tanúja annak, hogy az ablak alatt egy ittas párocska szexelt a gyepén. A pornófilmet megszégyenítő előadás a The Sun szerint körülbelül húsz percig tartott, mivel ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a királyi család testőrei észbe kapjanak.

És ez még nem minden: a Life.hu összegyűjtötte a brit királyi család legszaftosabb történeteit (nem is hinnéd, mennyi volt belőlük!), amelyeket ide kattintva olvashatsz. Ha pedig még több történetre vagy kíváncsi a brit botránybirodalomból, nézd meg, miért gondoljuk, hogy a briteknél az kékvérű asszonyok sem angyalok.
/1209/Katal2012914122856Amikor Hermione Harryt választja: erre kell figyelnie Emma Watsonnak, ha királynő szeretne lennihttp://www.life.hu/intim/20150221-harry-herceg-brit-tronorokos-es-emma-watson-szineszno-randevuznak-lapertesulesek-szerint.htmlKülföldi lapértesülések szerint a brit trónöröklési lista negyedik helyezettje, Harry herceg és a Harry Potter filmek sztárja (micsoda véletlen), Emma Watson titokban találkozgatnak. Elsőre furcsa ez a párosítás, de ha jobban belegondolunk, nem is annyira ördögtől való. Vilmos öccse vélhetően a legjobb parti a szigeten, Ms. Watson pedig annyira rendben van, hogy talán még Erzsébet sem találna fogást rajta.IntimOrigoSzívesen dolgoznál Erzsébet királynőnek? Itt a lehetőség!http://www.life.hu/news/20150219-erzsebet-kiralyno-uj-sofort-keres-maga-melle.htmlÚj sofőrt keres a brit királyi család, kiváltképp Erzsébet királynő mellé a Buckingham-palota.News--Vetélytársat kapott Katalin hercegnő! Maxima királyné is cukin grimaszolhttp://www.life.hu/news/20150218-maxima-holland-kiralyne-cukin-grimaszol-a-fotokon.htmlAzt kell mondjuk, az európai uralkodóházak nőtagjai jó fejek. Nemcsak vagányan öltözködnek, mindig csinosak és szépek, hanem őszinték és viccesek is. Katalin hercegnő után újabb grimaszarisztokratát mutathatunk be. Íme, Maxima holland királyné és arcai.News--Ez aztán király! Kataln hercegnő levelet küldött egy kislánynak, aki eljátszotta őt az iskolai színdarabbanhttp://www.life.hu/news/20150217-kataln-hercegno-levelet-kuldott-egy-kislanynak-aki-eljatszotta-ot-az-iskolai-szindarabban.htmlNem mindennapi meglepetésben volt része a kislánynak, aki eljátszotta Katalin hercegnőt egy iskolai színdarabban. A hercegnő levelet küldött neki!News--Mi történhetett? Alig lehet ráismerni a kajapornó királynőjére, Nigella Lawsonrahttp://www.life.hu/drlife/20150202-nigella-lawson-brit-szakacsno-beesett-es-sovany-arccal-setalt-londonban-alig-lehet-raismerni.htmlA népszerű brit szakácsnő beesett, gondterhelt arccal lépett utcára Londonban, egy szemfüles fotósnak hála pedig már mindenki az okokat találgatja. De tényleg, Nigella, mi a gond?Dr. Life--A belga királyné furcsa fejdísze elterelte a figyelmet Európa Kulturális Fővárosárólhttp://www.life.hu/trend/20150125-matild-belga-kiralyne-fejdisze-monsban-ahol-elindult-europai-kulturalis-fovarosi-rendezvenysorozata.htmlFülöp belga király és hitvese, Matild Monsba látogatott szombat este. A franciaajkú, vallóniai város idén Európa Kulturális Fővárosainak egyike. Hiába a tűzijáték és egyéb látványosságok, a királyné fejdísze mellett nem mehetünk el szó nélkül.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.