Angelina Jolie a másságról tartott beszédet gyerekeknek

Forrás: AFP -
Demóna szavazás Zahara Angelina Jolie Shiloh másság díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie hétvégén egy gyerekcsatorna díjátadóján a másságról beszélt a nagyrészt fiatalokból álló közönségnek.

A színésznő a kedvenc film kategóriában nyert díjat a Demóna címszerepéért. Miután megköszönte rajongóinak a szavazatokat, ezt mondta: „Amikor gyerek voltam, ahogy a filmben Demóna, úgy éreztem, hogy más vagyok, és nem ide illő. Aztán egy nap rájöttem arra, amire remélem, egy napon ti is rá fogtok jönni: a másság jó."

Forrás: AFP

Jolie egyébként Zahara és Shiloh társaságában érkezett a díjátadóra, ahol nagyon jól érezték magukat. A színésznő most először jelent meg azok után, hogy megjelent a hír: mellei után petefészkét is eltávolíttatta.

/1503/Angel201532912224Magyarországon rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyéthttp://www.life.hu/news/20150331-magyarorszagon-rendezik-meg-a-vilag-legrangosabb-szakacsversenyet-a-bocuse-dor-dontojet.htmlMegkezdődött a visszaszámlálás: 2016 májusában Magyarország ad otthon a Bocuse D'Ornak, amely 1987 óta a legrangosabb szakácsversenynek számít.NewsOrigoFelejtsük el a metrózást az áprilisi hétvégéken!http://www.life.hu/news/20150330-nem-kozlekedik-a-metro-harom-hetvegen-aprilisban.htmlMég nagyobb közlekedési káosz várható áprilisban Budapesten: három hétvégén is elfelejthetjük majd a metrózást, legalábbis, ha az M3-as vonalat használnánk.Tekintve, hogy a Széll Kálmán téren és a 4-6-os villamosok vonalán is felújítások folynak, a budapesti közlekedés áprilisban egyre több fejfájást okozhat majd. News--Mi történik a pilóták pszichológiai vizsgálatakor?http://www.life.hu/news/20150327-ez-tortenik-a-pilotak-pszichologiai-vizsgalatakor.htmlA Germanwings-katasztrófa ügyében nyomozó rendőrök korábbi megállapításai szerint a gép másodpilótája, Andreas Lubitz szándékosan vezette a földnek az A320-as Airbust. A pilóták pszichológiai vizsgálatai miatt komoly ellenőrzések indultak a világ valamennyi légitársaságánál.News--Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--Teljesen átalakul a Facebook Messenger – Magyar fejlesztéssel népszerűsítik az újítást!http://www.life.hu/news/20150326-magyar-fejlesztes-is-bekerult-a-facebook-messenger-vadonatuj-fejlesztesei-koze.htmlA vállalat alapítója, Mark Zuckerberg az F8 nevű fejlesztői konferencián mutatta be a Facebook csevegőapplikációjának legújabb fejlesztéseit, amelyek közé egy magyar is bekerült.News--Saját öccse ribancozta le Kim Kardashiant – Mi történhetett?http://www.life.hu/news/20150325-rob-kardashian-leribancozta-noveret-kim-kardashiant-kozossegi-oldalan.htmlElege lett híres nővéréből Rob Kardashiannak, aki közösségi oldalát kihasználva jól meg is mondta véleményét Kim Kardashianról – ám ezúttal (szerintünk) túl messzire ment.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.