Gyerekeivel lépett a nyilvánosság elé a frissen műtött Angelina Jolie

műtét Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőn nem is látszik, hogy komoly beavatkozáson van túl, gyerekei pedig szemmel láthatóan rajonganak érte. 

A gyönyörű színésznő dupla masztektómiája után most a petevezetékét és a petefészkeit is eltávolíttatta. A sztár folyamatos kontrollvizsgálatoknak vetette magát alá, két héttel ezelőtt pedig aggasztó telefont kapott az orvosától, ami miatt úgy döntött, minél előbb megműtteti magát. Egy, a New York Timesban megjelent cikkben Jolie erről úgy nyilatkozott, hogy az elején próbált nyugodt és erős maradni, és arra gondolni, nem történhet meg, hogy ne lássa felnőni a gyermekeit és ne ismerhesse meg az unokáit.

/1503/Angel201532912224

Jolie a minap a Nickelodeon Kids' Choice díjátadón jelent meg először a műtéte óta, és magával vitte gyerekeit is, akik szemmel láthatóan imádják anyukájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.