Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrus

buli Miley Cyrus halál kutya Floyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett.

Miley Cyrus Floyd-napot rendezett kutyája tiszteletére. A bulit háza kertjében tartotta, amit rengeteg színes dísszel tett hangulatossá.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A grandiózus díszek mellett volt sok színes süti és még több kutya. Ráadásul még az elhunyt Floyd testvére, Willow is részt vett az eseményen, melynek minden mozzanatát az Instagram oldalán közvetítette a sztár.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

Schwarzenegger szerelme egyébként már korábban is gyászolt kutyust, az első veszteség 2012-ben érte, amikor Lila nevű kedvencétől búcsúzott.

Készítsd el Miley Cyrus sminkjét

Takács Nóra lépésről lépésre megmutatja, hogyan készítheted el az énekesnő trendi sminkjét. Ha te is szívesen kipróbálnád, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.