Parádés asztaltársaság! Eva Longoriával vacsorázott Brooklyn Beckham

Forrás: Instagram/ Brooklyn Beckham -
Vacsora David Beckham fotó Jose Antonio Baston Eva Longoria Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nem is furcsa, hogy celebgyerekként olyan sztárok tartoznak a Beckham fiúk baráti körébe, mint Eva Longoria. Ha már barátok, Brooklyn Beckham mindjárt vacsorázott is egyet a színésznővel.

Néhány nappal ezelőtt a Beckham házaspár duplarandizott Eva Longoriával és párjával, Jose Antonióval, ezúttal pedig Brooklyn Beckham vacsorázott a híres színésznővel. A nagy eseményről Brooklyn posztolt egy képet az Instagram-oldalán. A fotóhoz még Eva Longoria is hozzászólt: „Szia, @BrooklynBeckham! Végre követlek téged!"

A tinédzser és a színésznő tehát végre Instagramon is követik egymást.

Forrás: Instagram/ Brooklyn Beckham
Ez ám a címlap! A First Lady-vel pózolt Sarah Jessica Parker és Kerry Washingtonhttp://www.life.hu/news/20150408-sarah-jessica-parker-michelle-obama-es-kerry-washington-egy-cimlapon-pozoltak.htmlHogyan került egy címlapra a két színésznő és a First Lady? Az amerikai Galmour magazin megtalálta a közös kapcsolódási pontot közöttük.News--Károly herceg és Kamilla 10 éve házasokhttp://www.life.hu/news/20150408-karoly-herceg-es-kamilla-10-eve-hazasok.htmlKároly herceg és Kamilla immár 10 éve házasok. Ennyi idő kellett ahhoz is, hogy a közvélemény elfogadja ezt a szerelmet, és a britek Kamillát ne Diana ellenségének lássák.News--Leütötték egy étteremben Marilyn Mansonthttp://www.life.hu/news/20150408-marilyn-manson-enekest-megpofoztak-egy-etteremben.htmlA 46 éves zenész váratlan pofont kapott egy étteremben. A történet részletei kissé még homályosak, de valószínűleg nem a sztár provokálta a verést.News--Király produkció! A dán királynő születésnapján lép fel az Attractionhttp://www.life.hu/news/20150408-az-attraction-magyar-arnyekszinhaz-a-dan-kiralyno-szuletesnapjan-lep-fel.htmlA dán királynő nem akarmilyen produkcióval ünnepli a 75. születésnapját: a világhírű magyar csapatot kérték fel ugyanis arra, hogy a királynőnek táncoljon. NewsOrigoAz egész internet odavan ezért a bús tekintetű férfiérthttp://www.life.hu/news/20150408-ferfi-aki-egy-percre-sem-volt-boldog-nyaralason.htmlKevin Blandford az összes tipikus nyaralós fotót elkészítette magáról Puerto Ricóban, azonban egyetlen fotón sem húzódik mosolyra a szája. Miért? Készülj a legcukibb indokra! News--Kanye West megúszta a börtönbüntetésthttp://www.life.hu/news/20150408-kanye-west-peren-kivul-megegyezett-es-meguszta-a-felfuggesztett-bortonbuntetest.htmlKanye West még két évvel ezelőtt a repülőtéren tepert le egy lesifotóst, akinek tönkretette az igencsak drága kameráját. Mostanra sikerült megegyezniük. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.