Ha két stílusikon találkozik: duplarandizott Victoria Beckham és Eva Longoria

Forrás: AFP/Leon Neal -
étterem Vacsora David Beckham luxus Jose Antonio Baston Santa Monica Los Angeles Eva Longoria duplarandi Victoria Beckham stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két híresség, akik évek óta nagyon jó barátnők, férjük és kedvesük kíséretében érkeztek az óceánparti luxusétterembe.

Ha a Beckham-házaspárnak van egy kis ideje, szívesen időznek a tengerentúlon. Nem ok nélkül: néhány évvel ezelőtt az angyalok városába költöztek David Beckham miatt, ahol az egykori sztárfocista az LA Galaxy futballcsapatában játszott.

Forrás: AFP/Leon Neal

A kedves emlékeken túl jó néhány barátjukat is Los Angelesnek köszönhetik, köztük Eva Longoriát és barátját, Jose Antonio Bastont is, akikkel a minap egy Santa Monica-i luxusétteremben költöttek el együtt egy vacsorát - a képeket ide kattintva nézheted meg.

Míg a Spice Girls egykori énekesnője a tőle megszokott kis feketében érkezett a helyszínre, addig a Született feleségek sztárja egy élénk pink színű ruhát húzott magára, az esemény előtt pedig már Instagramon is beköszönt rajongóinak:

Forrás: Instagram/Eva Longoria
Nézd meg, miben randizott először férjével Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20140620-victoria-beckham-ebben-a-ruhaban-randizott-eloszor-david-beckhammel.htmlA Spice Girls egykori tagja le sem tagadhatná, hogy a kilencvenes években kezdett randizgatni az egykori futballsztárral, David Beckhammel – az akkor viselt ruhája alapján legalábbis biztosan nem.Trend--Zoknival kombinálva tér vissza a klumpahttp://www.life.hu/trend/20150402-a-klumpa-ismet-visszater-a-divatba-zoknival-kombinalva.htmlMehet farmerrel, de akár koktélruhával is, ám egy biztos: a fapapucs lassan, de biztosan ismét visszatér a hétköznapi viseletbe.Trend--Brooklyn Beckham tiszta apukája! Nézd meg a sztárfocista fiának első divatkampányáthttp://www.life.hu/trend/20150320-brooklyn-beckham-elso-divatkampanyaban-nagyon-hasonlit-edesapjara-david-beckhamre.htmlDavid és Victoria Beckham legidősebb fiacskája Instagramján mutatta meg, hogyan vette első divatfotózásának akadályait.TrendOrigoÉljen a fokhagyma-popsi! Ismét alsónadrágban gyönyörködhetünk David Beckhambenhttp://www.life.hu/trend/20150121-david-beckham-ujra-alsonadragban-a-hm-legujabb-kampanya-kapszulakollekciojaban.htmlAz egykori futballista hol nadrágban, hol anélkül mutatja meg a H&M legújabb kampányában, milyen ruhadarabokra van szüksége egy igazi férfinak.TrendOrigoHihetetlen! Rövidre váltott Kary Perryhttp://www.life.hu/trend/20150402-katy-perry-rovid-frizurara-valtott.htmlA parókáiról híres énekesnő esetében nem mindig tudni, egy-egy frizuraváltása mögött fodrász, vagy csak álhaj áll-e. Ám egy biztos: rövid hajjal is iszonyúan dögös Katy Perry!Trend--Mi történt Eva Longoria pocakja körül?http://www.life.hu/trend/20140520-eva-longoria-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalra-valasztott-ruhaja-pocakot-csinalt-neki.htmlJó néhány plusz centivel gazdagodott a színésznő hastájéka – hála a cannes-i filmfesztiválra választott ruhájának.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.