Feljelentették az M1 műsorvezetőjének támadóit

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
közlemény műsorvezető Borsa Miklós támadás feljelentés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét szombat éjjel támadták meg Balatonfüreden. A híradós zúzódásokat szenvedett, és jelenleg otthonában gyógyul – az elkövetők ellen pedig eljárás indult.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt , a műsorvezetőre szombaton rontottak rá ismeretlenek, ütlegelni kezdték, és közben azt kiabálták: "Most hazudj!"

Forrás: MTI/Kollányi Péter


A legfrissebb hírek szerint Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, feljelentést tett a füredi rendőrkapitányságon. Közben a Magyar Újságírók Országos Szövetsége közleményt adott ki, amelyben kifejti, hogy az erőszakos akciókat az egész magyar társadalomnak egységesen el kell ítélnie. A szövetség továbbá az újságírók, fotóriporterek, operatőrök és az őket segítő munkatársak elleni támadások büntetőjogi szankcióinak szigorítását kezdeményezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.