Adele a legjobban kereső fiatal brit énekesnő

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Nancy Shevell lista One Direction Paul McCartney pénz gazdagság vagyon The Sunday Times Adele énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sunday Times idén is elkészítette a legjobban kereső brit zenészek listáját: a 30 alatti korcsoport élére a mindössze 26 éves énekesnő került.

Négy éve, hogy megjelent legutóbbi albuma, a 21, ám Adele-t ez sem állította meg abban, hogy szétkeresse magát az elmúlt egy évben.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Az aranytorkú énekesnő lett ugyanis az Egyesült Királyság legjobban kereső 30 év alatti énekesnője, aki az elmúlt egy év alatt 5 millió angol fonttal, vagyis kicsivel több mint 2 milliárd forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb, így most vagyonát 50 millió fontra, vagyis 21 milliárd forintra becsüli a The Sunday Times.

Az egygyerekes édesanya ezzel megelőzte a népszerű brit fiúbandát, a One Directiont, melynek tagjai fejenként körülbelül feleakkora vagyont tudhatnak magukénak, mint Adele: nagyjából 25 millió fontot. A 30 év felettiek listáját Sir Paul McCartney és felesége, Nancy Shevell vezetik, akiknek az elmúlt egy év összesen 20 millió fontot (kb. 8 milliárd forintot) hozott a konyhára, ezzel pedig vagyonuk elérte a 730 millió fontot (301 milliárd forint).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.