Óriási földrengés volt Nepálban

Forrás: AFP/Prakash Mathema -
földrengés Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas földrengés volt Nepálban. Több épület romba dőlt Katmanduban. A rengés központja Katmandutól 80 kilométerre volt.

Az Egyesült Államok földtani intézetének mérései szerint a rengés középpontja Katmandutól 80 km-re északnyugatra volt, a fészke pedig mindössze 2 kilométeres mélységben. Az egész országban, sőt India északi részén, egészen Újdelhiig érezni lehetett a föld mozgását az NDTV indiai tévé szerint. A Reuters tudósítója beszámolt arról a fővárosból, hogy mindenki kimenekült házából, és sokan sérülésekkel rohantak a legközelebbi kórházba -írja az MTI.

Forrás: AFP/Prakash Mathema

A nepáli állami rádió figyelmeztette a lakosokat, hogy egyelőre ne menjenek vissza az épületekbe, mert utórengésekre lehet számítani. Egy utórengés már történt, ennek erőssége 6,6-os volt.

Információink szerint több magyar hegymászó és VV Seherezádé is Nepálban tartózkodik.

Tappancs nélküli kutyát kapott a láb nélküli kislány http://www.life.hu/news/20150425-tappancs-nelkuli-kutyat-kapott-a-lab-nelkuli-kislany.html A hároméves Sapphyre Johnson lábfej nélkül született, műlábbal éli az életét. Tündéri, tappancs nélküli kutyust kapott, akivel nagyon összebarátkoztak. News Origo Szörnyű! Embertelen körülmények között tartottak több tucat kutyát http://www.life.hu/news/20150424-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-tobb-tucat-kutyat.html Állatkínzó kutyaszaporítón ütött rajta lakossági bejelentés alapján a NÉBIH. A budapesti XVIII. kerületi családi házban tapasztalt szörnyű körülmények még a sokat látott szakembereket is elborzasztották. News Thinkstock 22 ezer forintért ölt a kaposvári gyilkos http://www.life.hu/news/20150424-22-ezer-forintert-olte-meg-a-ferfi-a-kaposvari-trafikos-lanyt.html A kaposvári trafikos lány gyilkosa napokkal hamarabb eltervezte a kegyetlen emberölést. Pénzre volt szüksége, és elhatározta, ha kell, ezért ölni is fog. News -- Brutális! Az Iszlám Állam melegeket kövezett halálra http://www.life.hu/news/20150424-az-iszlam-allam-melegeket-kovezett-halalra.html Az Iszlám Állam terroristái brutálisan öltek meg két férfit, akikről úgy gondolták, melegek. News -- Jön, jön, jön a Halálos iramban 8! http://www.life.hu/news/20150424-halalos-iramban-8-film-is-lesz.html Az Universal Studios eredetileg 10 részesre tervezte a Halálos iramban sorozatot, majd Paul Walker halálakor az is felmerült, nem folytatják. Végül mégis elkészült a 7. rész, és most következik a remek hír: jön a Halálos iramban 8! News Origo Túl nagy pénisze miatt lőtte le partnerét a nő http://www.life.hu/news/20150425-tul-nagy-penisze-miatt-lotte-le-partneret-a-no.html Meggyilkolta szexpartnerét egy angol nő. Arra hivatkozott, hogy a férfinek túl nagy volt a pénisze, ezért ölte meg. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.