Drámai sorok: íme, a szépen búcsúzó színésznő levele teljes hosszában

Fotó: Facebook/Nagy Péter István -
halál búcsú lélek hála levél Páll Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy arról hírt adtunk, 28 éves korában, hosszú betegség után távozott körünkből egy csodálatos, végtelenül pozitív fiatal lány - ő volt Páll Mónika, aki gyönyörű szavakkal búcsúzott az élettől. Olvasd el szívhez szóló levelét teljes hosszában, és ne feledd megfogadni a színésznő utolsó szavait!

Ahogy a Life.hu is megírta , Páll Mónika néhány nappal ezelőtt elhunyt, és lenyűgöző szépséggel és méltósággal vett búcsút a földi léttől. Teste nem tudott ugyan tovább harcolni a betegséggel, ám a lelke a végsőkig erős maradt, amellyel kivívta a mindenki csodálatát. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy Mónika utolsó üzenetét teljes hosszában közöljük. Valamint azt is, mennyire megszépítették a barátai az utolsó óráit.

A színésznő legközelebbi ismerősei végig mellette voltak: igyekeztek megkönnyíteni a színésznő életének legnehezebb időszakát, és lelkének mennyei útját. Az utolsó napokban és órákban bátorító és lélekemelő leveleket olvastak fel Mónikának, amelyek a Facebookon közzétett felhívásra érkeztek.

Szia!

Azért írok Neked, hogy elmondjam, Móni nincs már olyan jól. Sajnos személyesen nincs lehetőségünk elmenni hozzá, mert a kezelések nem engedik. Azonban egy lehetőségünk van, hogy bátorítsuk Őt, feltöltsük, és segítsünk neki az elmenésben, hogy boldogan, büszkén nézhessen rá az életére, elégedett fényben láthassa magát, tetteit, napjait, megjárt útját.

Ezért kérlek Téged, írj neki egy bátorító, felemelő levelet, amiben nincs semmi szomorú, csak vidámság és jó, öröm, jókedv, élet, élet, élet!

Amiben ott vagy Te, és ott van Ő. Közösen megélt pillanatok, amiket ő adott Neked. Hogy tudja, szükség van rá, és van miért.

Köszönöm.

A levelet, kérlek, kézzel írd meg most szombatig, mert nem tudjuk, mennyi időt ad az élet ilyen helyzetben. A leveleket összegyűjtjük, és odaadjuk Móni anyukájának, aki pedig lapról lapra, mondatról mondatra eljuttatja az üzeneted Móni szívéhez.

Köszönöm.

A levél átvételét megbeszéljük, vagy nekem személyesen vasárnap reggel, vagy Judit Gulyásnak holnap vagy szombaton. A leveleket vasárnap juttatjuk el Hozzá! Számára ez lesz a mi Ajándékunk!

Köszönjük.

Fotó: Facebook/Nagy Péter István

Az üzeneteket és a sok támogatást Mónika az utolsó óráiban köszönte meg. Levelének minden szavából az élet dicsőítése és a hála érződik. A szívszorítóan gyönyörű levelet egészében közöljük.

Kedves Barátok, Ismerősök!

A tegnapi nap folyamán küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Földi életemet befejeztem, de élek s létezem tovább abban a szeretetben, amit Isten nyújt és ad, abban a felemelő elfogadásban, amivel a létezés megsegít.

Fontosak vagytok nekem! Egytől egyig! Mindegyikőtök! Szeretlek Titeket, és Veletek leszek, ha rám gondoltok, én üzenek.

Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek, ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig eszerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak és Életeteknek.

A leveleiteket köszönöm, eljutottak hozzám, megsegítették távozásom, kérlek Titeket, temetésemre is hozzatok belőlük, ha gondoljátok, hogy a lelkemnek még könnyebb legyen, tudjam, tényleg nem volt hiába.

Elbúcsúzom.

Temetésemről hamarosan értesítelek Benneteket, várlak Titeket soha nem múló szeretettel!

Mónika

Drága Mónika, üzeneted elért a szívünkig, és örökre elzártuk magunkba a soraidat!

A nepáli földrengés egy magyar hegymászó szemével – Exkluzív interjú egy Nepálból hazaérkező hegymászóval http://www.life.hu/news/20150429-csombordi-tibor-hegymaszo-mecs-laszlo-hegymaszoval-jart-nepalban-amikor-a-foldrenges-tortent.htmlCsombordi Tibor Mécs László csapatával járt Nepálban, ahol az Island Peak csúcsát próbálták meghódítani. Ők már túl voltak a mászáson, amikor Katmanduban megmozdult a lábuk alatt a föld.NewsOrigoPozitív szavakat festettek egy budapesti falrahttp://www.life.hu/news/20150429-pozitiv-szavakat-festettek-egy-budapesti-falra-a-szines-varos-csoport-muveszei.htmlAz elhanyagolt I. kerületi falakra a Színes Város Csoport művészei festettek 37 pozitív szót, amellyel új jelentést adtak egy átlagos kerítésnek.News--Dobó Kata rászorulókon segít http://www.life.hu/news/20150429-dobo-kata-raszorulokon-segit.htmlDobó Kata ruhákkal, játékokkal segít a rászoruló gyerekeken és felnőtteken. News--Gyászol A Gyűrűk Ura stábja - Elhunyt a nagy sikerű trilógia operatőrehttp://www.life.hu/news/20150428-andrew-lesnie-a-gyuruk-ura-trilogia-oscar-dijas-operatore-elhunyt-szivrohamban.htmlSzívrohamban, ötvenkilenc évesen hunyt el a nagysikerű A Gyűrűk Ura-trilógia és A hobbit trilógia Oscar-díjas operatőre, Andrew Lesnie – írja az MTI.NewsOrigoBrad Pitt barátját gyászoljahttp://www.life.hu/news/20150428-brad-pitt-kollegaja-es-volt-szobatarsa-meghalt.htmlDrogtúladagolás végzett Brad Pitt barátjával, Nicholas Kallsennel. A férfire ismerősei találtak rá bangkoki lakásában. News--Elég menő most kutyának lenni Madridbanhttp://www.life.hu/news/20150428-kutyak-mehetnek-templomba-madridban.htmlA The Local spanyol nyelvű lap hívta fel az emberek figyelmét, hogy Madridban létezik egy templom, ahol nem csak, hogy lehet gyónni iPaddel, és van wifi, de kutyák is bemehetnek. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.