botrányhős iskola kilencvenes évek tanulás póló New York Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna tavaly posztolta a „school kills", vagyis az „iskola öl" megjegyzést Twitter oldalára. Most pedig ugyanilyen feliratú pólóban jelent meg New Yorkban.

Az énekesnő, aki a Coachella fesztiválon gyanús anyagot szippantott fel az orrába, úgy látszik, nagyon lázadónak érzi magát, folyamatosan visszás üzeneteket közvetít a rajongóinak. Szerintünk jobb lenne, ha tanulnának a fiatalok, mert nem szeretnénk, ha mindenki botrányhősködésből akarna megélni.

Forrás: Northfoto

Rihanna, aki talán Leonardo DiCaprio csaja, egyébként a 90-es éveket idéző szerelést választott a pólóhoz: a haját telerakta hullámcsattokkal, a nyakát pedig egy szorosan tapadós nyaklánccal díszítette. Nézd meg a képeket itt.

Sminkelj úgy, mint Rihanna!

Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.