Új fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.

Úgy tűnik, Rihannának mégis pont jók Leonardo DiCaprio méretei: ha hinni lehet az állítólagos sztárpár közeli forrásának, akkor bizony minden jel arra mutat, hogy TÉNYLEG együtt vannak.

Forrás: AFP

A 27 éves barbadosi énekesnő ugyanis a hírek szerint már saját kis zugokat tudhat a magáénak a Wall Street farkasa sztárjának Los Angeles-i otthonában. Például Leo egy külön helyiséget tart fenn Ririnek csak azért, hogy tudjon dohányozni – írja a BostonHerald.

„Gyakorlatilag hozzáköltözött" – fogalmazott a forrás. Közös terveik között szerepel továbbá egy barbadosi kirándulás Rihanna unokatestvérének hamarosan soron következő esküvőjére, illetve egy romantikus yachtutazás kettesben – tudta meg a The Sun magazin.

Leo, az élet császára
A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a színészóriás hódításait - tulajdonképpen nincs olyan szépség, aki ne lett volna meg Leonardo DiCapriónak.

A két híresség együttlététől azóta hangos a sajtó, hogy egy januári Playboy-villa partin együtt szórakoztak (méghozzá elég jól), nemrég pedig a 40 éves színész is segített összedobni Rihanna születésnapi buliját.