Komolyodik a dolog? Rihanna beköltözött Leonardo DiCaprio otthonába

Forrás: AFP -
otthon összeköltözés Los Angeles Leonardo DiCaprio Rihanna kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.

Úgy tűnik, Rihannának mégis pont jók Leonardo DiCaprio méretei: ha hinni lehet az állítólagos sztárpár közeli forrásának, akkor bizony minden jel arra mutat, hogy TÉNYLEG együtt vannak.

Forrás: AFP

A 27 éves barbadosi énekesnő ugyanis a hírek szerint már saját kis zugokat tudhat a magáénak a Wall Street farkasa sztárjának Los Angeles-i otthonában. Például Leo egy külön helyiséget tart fenn Ririnek csak azért, hogy tudjon dohányozni – írja a BostonHerald.

Leo, az élet császára

A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a színészóriás hódításait - tulajdonképpen nincs olyan szépség, aki ne lett volna meg Leonardo DiCapriónak.

A két híresség együttlététől azóta hangos a sajtó, hogy egy januári Playboy-villa partin együtt szórakoztak (méghozzá elég jól), nemrég pedig a 40 éves színész is segített összedobni Rihanna születésnapi buliját.

Szerinted összeillik Leonardo DiCaprio és Rihanna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.