Dombvári Bence Csipes Tamara kajak kajak-kenu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag véletlenül került kokain Csipes Tamara és Dombvári Bence szervezetébe, akiknek egy buliban önthették a szert az italukba úgy, hogy a sportolók nem is tudtak róla. 

Tovább gyűrűzik a kajakosok kokain botránya: egyes sajtóértesülések szerint Csipes Tamara és Dombvári Bence azzal védekeznek, hogy egy buliban, tudtukon kívül kerülhetett az italukba a szer.

Forrás: AFP/Ferenc Isza

A Bors biztos forrásra hivatkozva állítja, hogy erről nyilatkoznának a kajakosok, ám klubjuk, a Honvéd ügyvédje ezt nem tanácsolja nekik. Időközben pedig a Magyar Kajak-Kenu Szövetségben leváltották a fegyelmi bizottság vezetőjét, dr. Lőrinczy Györgyöt.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a júniusi Európa Játékokra készülő kajak-kenu válogatott két tagja, Csipes Tamara és Dombvári Bence kokainhasználattal buktak le a vizsgálatokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.