3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCaprio

Forrás: ProVideo -
aukció pénz Chanel Leonardo DiCaprio Cannes-i filmfesztivál táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.

Természetesen nem akármilyen táskáról van szó, de még egy Chanelért is elég szép ez az összeg – habár a hollywoodi hírességeknek ez valószínűleg aprópénz.

Forrás: ProVideo

Annak persze nagyon örülünk, amikor a hírességek nemes célra adományoznak pénzt. Az aukción befolyt összeg a szegény gyerekek sorsán hivatott segíteni.

A színész egyébként Paris Hiltont licitálta túl, és a táskát anyukájának ajándékozta. Sajnos a márkás holmiról még nincsen fotó.

Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál?

A színész üzletembernek sem rossz. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mi eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.