Így rázza Eva Longoriával Palvin Barbara

Forrás: Facebook/Eva Longoria -
Doutzen Kroes Karlie Kloss Született feleségek Lara Stone Palvin Barbara Cannes 2015 L'Oreal Victorias Secret szépségnagykövet szupermodell Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, ahol a színfalak mögött olyan világsztárokkal készült a vörös szőnyeges debütálásra, mint például a Született feleségek színésznője.

Palvin Barbi már Cannes-ban csinálja a fesztivált! Kedvenc magyar modellünk a L'Oréal szépségnagyköveteként érkezett a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljára, ahol már javában készülődik a vörös szőnyeges debütálására.

Forrás: Facebook/Eva Longoria Forrás: Facebook/Eva Longoria

Mint látható, nem is akárkikkel: a gyönyörű Eva Longoriával (aki egyébként a képet is közzétette), és a Victoria's Secret kifutóján is lépdelt Doutzen Kroes-szal, Lara Stone-nak és Karlie Kloss-szal. A nagy készülődés közepette azért még maradt annyi idő egy kis bohóckodásra is – nézd meg, hogy rázzák a lányok Nicki Minaj dalára:

Ki volt Cannes szépe?

Julinna Moore végzet asszonyaként lépkedett végig a cannes-i vörös szőnyegen, Lupita Nyong'o brillírozott, közben pedig a francia Beyoncéra is ráleltünk - nézd megITTa cannes-i filmfesztivál megnyitójának legemlékezetsebb darabjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.