Varázslatos képek! Ez a fotós a világ minden tájára követi menyasszonyát!

Forrás: Instagram/ Murad Osmann -
rajongótábor fotós menyasszony gyönyörű követ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Murad Osmann az egész világot bejárja menyasszonyával, és közben varázslatos fotókat készít.

Hatalmas rajongótábora van a fotósnak, aki mindenhova követi menyasszonyát. Már egy külön oldal is alakult az Instagramon, ahova bárki hasonló fotója felkerülhet.

Forrás: Instagram/ Murad Osmann

Natalia Zakharova, a fotós párja facebook oldalán mesélte el korábban, hogyan kezdődött ez az egész, amiből mára már felkapott őrület lett.

Forrás: Instagram/ Murad Osmann

„Az első utazásunk alatt Murad teljesen rá volt kattanva a fényképezőgépére. Semmi más nem ragadta meg a figyelmét, csak a fotózás érdekelte. Egyszer akartam mutatni neki valami különösen szépet, így megfogtam a karját, és odavezettem – de persze akkor sem állt le a fotózással. Így készültek az első követős képek.”

Forrás: Instagram/ Murad Osmann

Szerintünk gyönyörűek! Még több képet itt találsz!

Forrás: Instagram/ Murad Osmann

Balesetben meghalt rögbisztár és feleségehttp://www.life.hu/news/20150605-balesetben-meghalt-jerry-collins-sportolo-es-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette az új-zélandi rögbi válogatott sztárja, Jerry Collins és felesége. NewsAFPA makói hivatalban rendszeresen szexeltekhttp://www.life.hu/news/20150605-a-makoi-hivatalban-rendszeresen-szexeltek.htmlKét hivatali dolgozó szexszel ütötte el az időt Makón.NewsBotrány! Hien apja megszökött a tárgyalás elől – Nemzetközi körözést adtak ki ellenehttp://www.life.hu/news/20150605-hien-apja-megszokott-a-targyalas-elol.htmlHien apjának pénteken lett volna első tárgyalása, de nem jelent meg rajta.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huCaitlyn Jenner ötször annyit keres nőként, mint férfikénthttp://www.life.hu/news/20150605-caitlyn-jennernek-megerte-a-nemvalto-mutet-mert-otszor-annyit-keres-nokent-mint-ferfikent.htmlKim Kardashian mostohaapja a napokban esett át nemváltó műtéten. Annyi biztos, hogy anyagilag megérte az olimpikonnak.NewsOrigoEttől habzik a Balatonhttp://www.life.hu/news/20150605-a-balaton-arvaszunyogok-miatt-habzik.htmlSokan arra gyanakodtak, hogy szennyezett a Balaton, ugyanis helyenként habos, olajos uszadék jelent meg. KIderült, mi okozza ezt. NewsOrigoIsteni idő lesz hétvégén!http://www.life.hu/news/20150605-idojaras-a-hetvegen-folytatodik-a-meleg-nyarias-ido.htmlVégre itt a nyár, a következő napokban pedig szuper idő lesz. Vasárnap délután azért nem árt, ha esernyő is van nálad!NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.