Amputálni kellett a hullámvasút baleset egyik áldozatának lábát

Forrás: Thinkstock -
hullámvasút baleset amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tinédzser lány volt a hullámvasút baleset egyik sérültje. Amputálni kellett a lábát.

Súlyosan megsérültek négyen Anglia egyik leghíresebb hullámvasútján. Két kocsi összeütközött. Légimentők segítették a sérült utasokat.

Forrás: Thinkstock

A 17 éves Leah Washington bal lábát térd felett amputálni kellett, olyan súlyosan megsérült. Keze is eltört a balesetben. Barátja, a 18 éves Joe Pugh-nak a térdei törtek el, és súlyos fejsérüléseket szenvedett. Rajtuk kívül egy 20 éves lány súlyos sérüléseket szerzett, de állapota mostanra stabil, és még egy 27 éves férfit is kórházba szállítottak.

A vidámpark hétfőn kinyitott, de a Smiler nevű hullámvasút a közeljövőben vélhetően nem fog.

Ferenc pápa hajléktalanszállást nyit a Vatikán közelébenhttp://www.life.hu/news/20150608-ferenc-papa-hajlektalanszallast-nyit-a-vatikan-kozeleben.htmlIgazán egyedülálló kezdeményezés jön létre Ferenc pápa kérésére, aki a Szent Péter tér közelében alakítana ki szállást hajléktalanok részére. News--A katmandui kislány, aki élő istenséghttp://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.htmlA nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik.News--Meghalt a Ken babaként emlegetett fiúhttp://www.life.hu/news/20150607-celso-santebanes-az-elo-ken-baba-meghalt.htmlMeghalt a 20 éves Celso Santebanes, akit Brazilia Ken babájaként emlegettek. News--Spórolás felsőfokon: Nevet változtatott a fiú, hogy ne kelljen átíratni a repülőjegyéthttp://www.life.hu/news/20150607-nevet-valtoztatott-a-fiu-hogy-ne-kelljen-atiratni-a-repulojegyet.htmlA 19 éves Adam barátnőjével készült elutazni, de a lány nevelőapja, aki a jegyeket vásárolta, véletlenül elrontotta a fiú nevét. Adam a legfurcsább módot választotta, hogy ne kerüljön sokba az átíratás. NewsThinkstockÉlet és halál között az elhunyt sportoló kisbabájahttp://www.life.hu/news/20150607-elet-es-halal-kozott-az-elhunyt-sportolo-jerry-collins-es-felesege-kisbabaja.htmlA pénteken elhunyt rögbijátékos, Jerry Collins és felesége kisbabája válságos állapotban van. News--Tokió utcáin sétáltatja egy férfi a házi óriásteknőséthttp://www.life.hu/news/20150607-tokio-utcain-setaltatja-egy-ferfi-a-hazi-oriasteknoset.htmlA lelkes gazdi úgy véli, gyermek sem kell, ha egy ilyen hatalmas és különleges háziállattal él .News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.