Újabb testet megszégyenítő kihívás terjed az interneten

Forrás: Instagram/matthewoooo -
Kína kihívás fiatalok kulcscsont köldök érme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CollarboneChallenge, vagyis a kulcscsont-kihívás a kínai fiatalok között ütötte fel először a fejét.

Egy hete még a köldöküket próbálták elérni hátulról, most azonban újabb furcsa kihívás ütötte fel a fejét a kínai fiatalok körében.

Forrás: Instagram/angelinaz

A fiúk és lányok körében egyaránt kedvelt kulcscsont challenge lényege, hogy érmékkel tedd tele a kulcscsont feletti mélyedésedet, fotózd le, tedd fel a közösségi oldaladra, és így bizonyítsd, hogy vagy olyan vékony, hogy meg tudod csinálni.

Forrás: Instagram/matthewoooo

Meglepő és egyben nevetséges ez a soványság-mánia a kínai tinédzserek körében, amely szerint nem elég, ha vékony vagy, hanem a különféle kihívások mentén bizonyítanod is kell a többieknek soványságod mértékét.

Planking, jeges víz és társai

Hogy pontosan hol is kezdődött ez a kihívás-őrület, nehéz meghatározni. Annyi bizonyos, hogy jó ideig tartotta magát a plankingelés, ezt követte a furcsa nevű hadokening, majd jött az IceBucketChallenge, amelynek (végre!) célja is volt, majd a sztárok mogyorózása, és végül a tamponnal való pózolás - hogy csak párat említsünk a legemlékezetesebbek közül a teljesség igénye nélkül.
100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület http://www.life.hu/news/20150523-100-nap-felelem-nelkul-megerkezett-a-legujabb-kihivas-orulet.htmlEgy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...NewsThinkstockDögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigoHatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a fiatalok! Ez a Kylie Jenner-kihíváshttp://www.life.hu/trend/20150421-kylie-jenner-kihivas-terjed-a-fiatalok-kozott.htmlA közösségi média felületein új kihívás terjed a fatalok körében, akik Kylie Jennerre szeretnének hasonlítani. A tinik félelemetesen nagy kacsaszájat varázsolnak maguknak, amellyel gyorsan szelfiznek is párat. Nézd meg a sokkoló videót!Trend--A James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?http://www.life.hu/trend/20150616-a-james-bond-film-sztarfodrasza-is-imadja-a-magyar-nepviseletre-emlekezteto-mintakat.htmlA 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.TrendOrigoGyilkos kocsmajátékok – tinédzserek az alkohol bűvöletében: durvulnak a kihívásokhttp://www.life.hu/csalad/20150107-ime-a-legveszelyesebb-ivos-jatekok-vilagszerte.htmlA fiatalok imádják az ivós játékokat, de sajnos egyre gyakrabban kell komoly árat fizetniük érte. Lehetetlen megszámolni, hány ilyen játék létezik, ráadásul egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében. Íme, a legújabbak és a legveszélyesebbek.Család--Volt idő, amikor a hercegné inkább vetkőzött, mint öltözködötthttp://www.life.hu/trend/20150615-sofia-hellqvist-svedorszag-ujdonsult-hercegneje-bikinis-fotosorozata.htmlBár az újdonsült svéd hercegné, Sofia Hellqvist Katalin hercegnének öltözött az esküvőjén, mi találtunk néhány rég elfeledett fotót abból az időből, amikor Károly Fülöp egykori glamourmodell felesége a kevesebb ruhát részesítette előnyben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.