Egy púpos keverék kutya nyerte a legrondább ebek 2015-ös versenyét

kutya verseny vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában.

A Quasi Modo nevű tízéves barna állat deformálódott hátával úgy néz ki, mint egy hiéna.

Quasi Modo Forrás: AFP/Josh Edelson

A torzszülött kutyát egy állatmenhelyről fogadták örökbe a floridai Loxahatchee-ben élő gazdái, s már másodszor nevezték a versenyre, amelyen 1500 dollár jutalom üti a győztes markát.
Születési rendellenességei miatt úgy tűnik, mintha Quasi Modónak túl rövid lenne a háta a testéhez képest. Látványa annyira felkavaró, hogy már felnőtt férfiak is az autójukra ugrottak fel előle rémületükben, mert azt hitték, hogy hiénával vagy tasmán ördöggel kerültek szembe. Pedig az állat valójában játékos és barátságos - mondták el gazdái a 27. kutyarondasági versenyen.

a világ legrondább kutyája Forrás: AFP/Josh Edelson

A zsűri több szempont, köztük az első benyomás, a szokatlan ismertetőjegyek, a "természetes csúnyaság", a személyiség és a nézők reagálása alapján hozta meg döntését. A győztes Quasi Modo 26 versenytársát múlta felül rútságban. Például Sweepee Rambo-t:

Forrás: AFP/Josh Edelson

Vagy Rascal-t:

Forrás: AFP/Josh Edelson

Azért cukik, nem?:-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.