Újabb halálos áldozata van a szelfiőrületnek

Forrás: Thinkstock -
Oroszország kerítés halál szelfi híd áldozat születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Anna Krupejnyikova 13 métert zuhant, és meghalt, miután barátaival egy közös szelfihez pózolt.

A fiatal lányt, aki nemrég szerezte meg a diplomáját, egy barátja 19. születésnapi buliján érte a halálos baleset. A csapat egy kisbuszt bérelt a szülinapi kiránduláshoz. Egy hídnál álltak meg fotózkodni, ahonnan nagyszerű kilátás nyílt Moszkvára.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Áldozatokat szed a szelfi Oroszországban

Az orosz belügyminisztérium figyelmeztető kampányba kezdett, amelynek során a szelfizés veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A híd rossz kerítéséhez támaszkodva azonban a lány lezuhant. „Hirtelen hallottam egy kiáltást, és valaki azt mondta: Anna lezuhant. Azt hittem, csak egy vicc, de aztán láttam a többiek reakcióját, és ahogy bámulnak le a mélybe” – nyilatkozta az egyik barátja.

Durva autóbaleset szelfizés közben

Érdemes mindenkinek jól az agyába vésni: mozgó járműben jobb hanyagolni a szelfibotozást. Hogy miért? Nézd végig a videót, és megtudod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.