Ezért verték meg a szegedi egyetemista lányt

Forrás: Thinkstock -
verekedés erőszak Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fekete ruhás kopasz férfi vert meg egy egyetemista lányt szombaton este Szegeden. A lány a barátját próbálta megvédeni, akit a támadó bevándorlónak hitt.

Belekötött egy csoport egy félvér magyar fiúba, mert azt hitték, hogy bevándorló - írja a Délmagyar.hu-ra hivatkozva az Origo. Szemtanúk beszámolója szerint a támadó azt üvöltözte, hogy "takarodj az országból", és nekiindult, hogy megverje a fiút.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiú barátnője próbált közbelépni, de hiába mondta, hogy a barátja itt született, itt él, és magyar állampolgár, nem tudta megállítani a támadót. Az ütések nagyját a lány kapta, akinek eltört az arccsontja. Mire a rendőrség kiért, a támadók elfutottak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, az ügyben közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.