Tóásó Előd Tóásó-ügy Bolívia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. A  férfi teljesen megrendült, a Life.hu-nak még tudott pár szót mondani.

Tóásó Előd teljesen megrendült felesége halálának hírétől, alig tud a tragédiáról beszélni. "Megdöbbentem és megrendültem, teljesen váratlanul ért a hír. Augusztusban tervezte, hogy utánam jön Magyarországra. Erről most nem is tudok többet beszélni" – mondta a Life.hu-nak a férfi.

Az orvosi jelentés szerint a harmincéves Elena egy rejtélyes fertőzés miatt vesztette életét. Az Mno.hu úgy tudja, olyan súlyos volt a fertőzés, hogy bár kórházba vitték, ott sem tudták életben tartani.

Forrás: Facebook/Maria Elena Fortun de Toaso

Tóásó Előd a La Paz-i börtönben ismerkedett meg feleségével, a korábbi bolíviai belügyminiszter lányával, Elenával. 2012-ben házasodtak össze. Előd április végén tért haza a Baptista Szeretetszolgálat segítségével Magyarországra. Felesége, Elena augusztusban követte volna.

Ilyen időre számíthatunk hétvégén - Nem túl nagy meglepetéshttp://www.life.hu/news/20150724-idojaras-julius-24-hetvege.htmlA pénteki napsütéses, 35 fokos nap után szombaton és vasárnap sem várhatunk túl nagy enyhülésre. NewsThinkstockA brazil utcaseprő lány feneke tartja lázban az internetethttp://www.life.hu/news/20150724-a-brazil-utcasepro-lany-feneke-tartja-lazban-az-internetet.htmlRita Mattos, aki Rio de Janeiro utcáinak tisztaságáért felel, szexi alakjával az egész internetet felrobbantotta.News--Hoppá! Felfedezte a New York-i lángosost a The New York Timeshttp://www.life.hu/news/20150724-a-new-yorki-i-langosost-felfedezte-a-the-ne-york-times.htmlA New York utcáit 2014 áprilisa óta járó Langos Truckról (lángosos kocsiról) és annak üzemeltetőjéről, Prepuk Zsoltról közölt beszámolót csütörtökön gasztronómiai rovatában a The New York Times című amerikai napilap internetes kiadása.NewsOrigoÚjabb kisgyerek halt meg, akit az autóban felejtettekhttp://www.life.hu/news/20150723-egy-oteves-kislany-halt-meg-svajcban-mert-az-autoban-felejtettek.htmlEgy ötéves kislány veszítette életét Svájc déli részén, miután a hatalmas hőség ellenére szülei a családi autóban hagyták. NewsThinkstockVillám csapott a Balatonba – többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150723-villam-csapott-a-balatonba-a-strandolok-koze-tobben-megserultek.htmlAz egyik strandon hirtelen gyorsasággal csapott le a vihar, az emberek alig tudtak elmenekülni.News--Özönvíz: hatalmas záporra, viharos széllökésekre számíthatunk mahttp://www.life.hu/news/20150723-hatalmas-zaporra-zivatarra-szamithatunk-ma-julius-23an-penteken.htmlCsütörtökön a nap első felében folytatódik a napos idő, de a déli óráktól kezdve előbb a Dunántúlon, majd délutántól a Dunától keletre is erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.