Channing Tatum megmutatja, mennyire imádja a sört az új lova

Forrás: Instagram/Channing Tatum -
örökbefogadás lovak ivás Channing Tatum sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg Channing Tatum új háziállatát, Smoke-ot, aki a jóképű színész szerint nagyon szereti a sör illatát. 

Nem elég, hogy ő Hollywood egyik legjobb pasija, aki mindemellett odaadó apukája egy cuki kislánynak, de még az állatokat is szereti.

Forrás: Instagram/Channing Tatum

Channing Tatum Instagram oldalán osztotta meg a hírt, miszerint boldog lovas-tulajdonos lett: a pacit Smoke-nak hívják, és nemrég adoptálta, pontosabban mentette meg valahonnan. És nagyon szereti a sört - pontosabban csak az illatát. Nem is tudjuk eldönteni, melyikük a cukibb.

Jön a második baba Channing Tatuméknál?http://www.life.hu/csalad/20150805-channing-tatum-es-felesege-a-masodik-kisbabat-tervezik.htmlA sármos színész-táncos felesége, Jenna Dewan-Tatum elkottyintotta: hamarosan újabb kisbaba érkezik a családba.Család--Így uberezik Mila Kunis, Ashton Kutcher és Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150818-mila-kunis-ashton-kutcher-es-beatrix-yorki-hercegno-new-yorkban-uberezett.htmlHa csak egy okot kell mondanunk, hogy miért töltsd le a Uber ingyenes taxis alkalmazást, akkor az ez: az egyik sofőr így vette fel, majd furikázta végig New Yorkon Mila Kunist, Ashton Kutchert, Beatrix yorki hercegnőt és pasiját, Dave Clarke-ot.NewsOrigoHoppá! Channing Tatum gimis fotót posztolt - egy szál fecskében parádézikhttp://www.life.hu/intim/20150624-hoppa-channing-tatum-gimis-fotot-posztolt-egy-szal-fecskeben-paradezik.htmlA Step Up filmek és a Magic Mike sztárja, Channing Tatum sokat pózol, nem is csoda: szépen kidolgozott felsőteste többmillió nő szívét dobogtatja meg. De nem volt ám ez mindig így. IntimOrigoArra ébredt egy ausztrál pár, hogy egy meztelen férfi fekszik mellettükhttp://www.life.hu/news/20150818-egy-ausztral-par-arra-ebredt-hogy-egy-meztelen-ir-ferfi-fekszik-mellettuk.htmlEgy Sydney-ben élő pár az éjszaka közepén arra ébredt, hogy egy 25 éves ír férfi fekszik mellettük pucéran. A rendőrség őrizetbe vette.News--Ki sem találnád, melyik színésznő lenne szívesen Channing Tatum feleségehttp://www.life.hu/news/20150508-diane-keaton-channing-tatum-felesege-lenne.htmlA 69 éves színésznő, aki sosem ment férjhez, sajnos lekéste a Channing-vonatot, a Step up és Magic Mike filmek szívtiprója, Channing Tatum ugyanis már jó ideje foglalt, ráadásul gyönyörű felesége van. De álmodozni persze szabad. NewsOrigoHová tűnt Katalin? Hirtelen Pippa Middleton lett Vilmos kísérőjehttp://www.life.hu/news/20150818-katalin-hercegno-az-utolso-pillanatban-mondott-vissza-egy-eskuvoi-meghivast.htmlKatalin helyett húgával, Pippa Middletonnal jelent meg egy jó barátjuk esküvőjén Vilmos herceg. Senki sem értette, miért mondta le a hercegnő a megjelenést az utolsó pillanatban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.