Levágta a villamos egy fiú lábát Budapesten

Forrás: MTI/Nagy Zoltán -
Budapest csonkolás villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét lábát csonkolni kellett egy fiatal fiúnak Budapesten. Vasárnap éjjel ütötte el a 61-es villamos.

Az Origo információi szerint 17-18 év körüli a fiú, aki a 61-es villamos alá került vasárnap éjjel Budagyöngyénél. Egyelőre nem tudják, hogy történt a baleset, lehetséges, hogy a fiatal ittas volt.

Illusztráció Fotó: Polyak Attila - Origo

Tűzoltók emelték ki a fiút a villamos alól, majd kórházba szállították. Mindkét lába súlyosan megsérült, a hírek szerint csonkolni kellett.

Ellopták egy lány holttestét: A család szeretné visszakapni Julie testéthttp://www.life.hu/news/20150824-elloptak-egy-lany-holttestet.htmlMegdöbbentő dolog rázta meg az amerikai közvéleményt a napokban: egy fiatal lány, Julie Mott holttestét egy ravatalozóból lopták el.NewsOrigoVonattal a reptérre? 2020-ig ne is álmodj róla!http://www.life.hu/news/20150824-2020ig-megepulhet-a-liszt-ferenc-repuloterhez-vezeto-vonatpalya.htmlEgyelőre az 1-es terminálig lehet vonattal eljutni, majd buszra kell átszállni Ferihegy 2 eléréséhez, ám most egyre valószínűbb, hogy megvalósul a Liszt Ferenc repülőtér kötött pályás kapcsolata.News--Gratulálunk! Újabb elismerést söpört be a Saul fiahttp://www.life.hu/news/20150823-ujabb-elismerest-soport-be-a-saul-fia-nemes-jeles-laszlo-filmje.htmlKettős magyar sikerrel zárult a szarajevói filmfesztivál: Nemes Jeles László Saul fia című alkotása a játékfilmes zsűri különdíját nyerte el, míg a dokumentumfilmes mezőnyben Almási Tamás Tititá című alkotása a nemzetközi zsűri különdíját kapta.NewsOrigoSok év után újra kedvenc kertészével pózolt Eva Longoria: Jesse Metcalfe még mindig szexi!http://www.life.hu/news/20150823-sok-ev-utan-ujra-kedvenc-kerteszevel-pozolt-eva-longoria-jesse-metcalfe.htmlKi ne emlékezne Jesse Metcalfe és Eva Longoria viszonyára a Született feleségekből? Nos, ők biztosan jól emlékeznek rá.News--Balcsiról jössz? Máris alakul a dugó az M7-es autópályánhttp://www.life.hu/news/20150823-balcsirol-jossz-maris-alakul-a-dugo-az-m7-autopalyan.htmlA négynapos hosszú hétvégét követően már most, vasárnap kora délután lépésben haladnak az autók az M7-es autópálya Balatonvilágos és Siófok közötti felhajtójánál. Elindult ugyanis a tömeg a Balatonról. NewsThinkstockForma-1: Brutális baleset történt a Belga Nagydíj helyszínén - Csigolyatörést szenvedett a pilótahttp://www.life.hu/news/20150823-forma-1-brutalis-baleset-tortent-a-belga-nagydij-helyszinen.htmlSpában, a GP2-es futamon Daniel de Jong és Pierre Gasly ütközött tegnap. Előbbi hatalmas sebességgel csapódott bele a gumifalba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.