Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. 

Michael Winger, "tisztánlátó" szerint Madeleine-t apja orra előtt rabolta el egy gyermekrabló, ezután megpróbálta eladni őt emberkereskedőknek, de mivel nem sikerült, megölte, és egy tóba dobta a kislány holttestét.

Sokan ismerik a 33 éves Winder nevét, aki Norvégiában segít bűnügyek után nyomozni tisztánlátó képességével. Azt mondja, sok kép villant már át a fején, ezután jött rá a szerinte helytálló megoldásra Madeleine ügyében.

Winger szerint a gyereket elrabló férfi török nemzetiségű, és napok óta kémkedett a család után, mire sikerült elvinnie Madeleine-t. Egy kislányt akart szállítani Észak-Portugáliába emberkereskedőknek.

Állítja, a gyerekrabló már ott volt a szobában, mikor Maddy édesapja bement a hálószobába, hogy ránézzen a kislányra, jól van-e.

Forrás: Origo

"Készen állt arra is, hogy megtámadja az apát, ha kell" -mondta el a nyomozó egy videóban. Mivel a kereskedőknek mégsem kellett a gyerek, mondván, hogy túl veszélyes lenne, a bűnöző megölte.

A fejében egy tó képe volt, szerinte ebben rejtette el a támadó a gyerek holttestét. Megkereste a térképen a gondolataiban kirajzolódott tavat, úgy gondolja, a Albufeira da Barragem de Santa Agueda rezervátumban található.

Winder a skót rendőrséggel is megosztotta, mire jött rá, ők egyelőre nem kommentálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.