Pont kerülhet a Madelein-ügy végre

Forrás: Origo -
pénz rendőrség Madeleine-ügy lezárás nyomozás Scotland Yard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2007 őszén eltűnt kislány ügyében indított nyomozást egy újabb nyilatkozat szerint hamarosan lezárhatják.  De vajon miért?

Valószínűleg azért, mert a Scotland Yard eddig 11 millió fontot, átszámítva körülbelül 5 milliárd forintot költött a nyomozásra, és komoly eredményt nem tudnak felmutatni, pedig az ügyön 31 nyomozó dolgozik.

Forrás: Origo

"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?

Egy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

John O'Connor a Metropolitan Rendőrség egykori vezetője megkérdőjelezte a rendőrök munkáját, miután rengeteg pénzt költöttek, de letartóztatás azóta sem történt. O’Connor szerint eljött az idő, hogy pont kerüljön az ügy végére, és a nyomozást véglegesen lezárják.

„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleiben


A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt. Itt elolvashatod az üzenetüket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.