Japán Nagydíj Forma-1 Lewis Hamilton Forma-1 Japán Nagydíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat.

Ha esetleg nem volt erőd felkelni vasárnap reggel, hogy megnézd a Forma-1 futamát, eláruljuk, miről maradtál le.

Forrás: AFP

A győztes 30 éves Hamiltonnak ez volt pályafutása 41., egyben idei nyolcadik futamgyőzelme, ezzel az örökranglistán feljött a negyedik helyre utolérve a háromszoros vb-győztes legendás brazil Ayrton Sennát.
A dobogó következő fokán Nico Rosberg állhatott. A harmadik helyen a négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel (Ferrari) ért célba.

A világbajnokság két hét múlva Szocsiban folytatódik.

Élő adásban verte terhes feleségét a mulatós sztár - Videó!http://www.life.hu/news/20150927-elo-adasban-bantalmazta-terhes-feleseget-a-roman-mulatos-sztar.htmlElképesztő jelenet zajlott le a minap az egyik élő televíziós műsorban, Romániában. A vendég a zenész Nicolae Guta volt, aki a felvétel alatt megütötte a saját feleségét. News--Hajós András és Kern András a Heti Hetesbenhttp://www.life.hu/news/20150927-hajos-andras-es-kern-andras-a-heti-hetesben.htmlMost vasárnap hosszabb kihagyás után újra a hetek között Hajós András és Kern András.News--Megzabáljuk! Ordítani tanul a kisoroszlánhttp://www.life.hu/news/20150927-orditani-tanul-a-kisoroszlan.html Imádnivaló kisoroszlán megpróbál félelmetesen ordítani. Megijedtél, ugye? News--Ausztriában már havazotthttp://www.life.hu/news/20150926-ausztriaban-mar-havazott-az-osz-elso-napjan.html50-60 cm friss havat hozott a csillagászati ősz első napja az osztrák hegyekbe - írja az Origo.NewsLagzi Lajcsiról készült mémek robbantották fel az internetethttp://www.life.hu/news/20150925-lagzi-lajcsi-ugyerol-keszult-karikaturakon-nevet-a-facebook.htmlAhogyan az várható volt, hamar elkezdtek terjedni a mulatós zene királyának ügyéről készült netes karikatúrák, amelyeket szinte rekordsebességgel kezdtek el megosztani a felhasználók. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen még nem volt! Titokban börtönbe látogatott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150925-katalin-hercegne-titokban-noi-bortonbe-latogatott.htmlVilmos herceg hitvese egy női fegyházba érkezett a minap, ahol alkohol- és kábítószerfüggő foglyokkal találkozott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.