Kiengedték a kórházból az utcán hagyott miskolci kisfiút, Gerzsont

Forrás: Origo -
kisfiú anya Miskolc sírás kórház Gerzson elhagyott gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírva búcsúztak a nővérek az utcán talált miskolci kisfiútúl, Gerzsonkától, akit kiengedtek a kórházból és ideiglenesen kijelölt nevelőszüleihez vitték. Náluk addig maradhat, amíg a gyámhatóság meg nem találja végleges otthonát.

„Szeretem, de nem tudtam ellátni" - ezt nyilatkozta Gerzson édesanyja, aki az utcán hagyta gyermekét. A kisfiút - akiért egy egész ország izgult - most kiengedték a biztonságot jelentő kórház falai közül. A Blikk információi szerint a nővérek sírva búcsúztak Gerzsonkától, aki rengeteg szeretetet és odafigyelést kapott ebben a néhány napban, amíg az intézmény falai között tartózkodott.

Forrás: Origo

"Mindannyiunk szívéhez nőtt a kisfiú. Az osztályon dolgozó nővérek sírva búcsúztak tőle. Több kolléga hozott Gerzsonkának otthonról ruhákat, sőt játékokat is. Ezt adták neki amolyan útravalóul" - mondta el a Blikknek dr. Csiba Gábor főigazgató.

Gerzsont ideiglenesen kijelölt nevelőszülők vitték haza addig, amíg a gyámhatóság meg nem találja számára végleges otthonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.