Megöltek egy beteget a Merényi-kórházban

Forrás: ajbh.hu -
gyilkosság rendőrség kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megöltek egy férfit a Merényi-kórház Pszichiátriai osztályán; egy betegtársa volt a tettes. 

Az eset kedd hajnalban, fél ötkor történt. A kórház orvosigazgatója az Origónak megerősítette a hírt. Azt válaszolta, hogy a Pszichiátriai Osztály zárt részlegén az egyik beteg "halálosan megsebesítette a kórteremben ápolt másik beteget."

Forrás: ajbh.hu

A rendőrség már nyomoz, a vizsgálat végéig a kórház nem mondhat többet - írta még Müller Péter.

Brutálisan bántalmazott több lányt, mert nem tudta elfogadni, hogy meleghttp://www.life.hu/news/20151027-callum-stroomer-18-eves-fiu-tobb-lanyt-bantalmazott-es-megeroszakolt-ezert-17-ev-bortont-kapott.html17 év börtönre ítélte a bíró azt a 18 éves brit fiút, aki több iskoláskorú lányt bántalmazott, kettőt pedig megerőszakolt. NewsThinkstockTragédia! Felborult a bálnaleső hajó, öt halotthttp://www.life.hu/news/20151026-felborult-egy-balnaleso-hajo-a-csendes-oceanon-ot-halott-tisztazatlan-korulmenyek.html27 utassal a fedélzetén borult fel a Csendes-óceánon egy élményhahózásra indult hajó. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. NewsOrigo7 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151027-7-kilot-fogyott-a-bortonben-lagzi-lajcsi.htmlA múlt csütörtökön meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A családot nagyon megviseli, hogy Lajcsi karácsonykor sem lehet velük. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBeperelték Arnold Schwarzeneggert egy rab halála miatthttp://www.life.hu/news/20151026-arnold-schwarzenegger-birosagra-megy-bepereltek-egy-rab-halala-miatt.htmlAz egykori kaliforniai kormányzót egy nemrég elhunyt rab hozzátartozói vádolták meg azzal, hogy nem biztosított megfelelő körülményeket a börtönben élőknek. News--Te közbelépnél, ha előtted bántanának egy gyereket? Videó!http://www.life.hu/news/20151026-hany-felnott-ved-meg-egy-kislanyt-tarsai-sertegeteseitol-erdekes-kiserlet.htmlEgy rejtett kamerás felvételen keresztül akarták tesztelni, hogy vajon egy járókelő megvéd-e egy társai által kikezdett gyereket. A felvétel alapján az emberek többsége kiállt a kislány mellett. NewsOrigoSúlya negyedét elveszítette Schumacher http://www.life.hu/news/20151026-elkepeszto-osszegbe-kerul-schumacher-gyogykezelese.htmlElképesztő összegbe kerül Michael Schumacher gyógykezelése. A svájci villájában kiváló orvosi csoport foglalkozik az egykori pilótával, aki a Mirror hírei szerint súlya negyedét elvesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.