"Teljesen összeroppantam, az eset óta " - Halála előtt elbúcsúzott édesanyjától az X-Faktor felfedezettje, Bodnár Attila

Forrás: RTLKlub -
halál búcsú Ifj Bodnár Attila áldozat mécses
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a halála előtt elbúcsúzott szeretett édesanyjától az X-Faktor 2010-es szériájából ismert ifjabb Bodnár Attila.

Ahogy a Life.hu is megírta, ifjabb Bodnár Attila, aki utolsó éveiben magányos és beteg volt, 39 évesen elhunyt.

Forrás: RTLKlub

A Blikk megtalálta a Modern Hungária egykori tagja, Bodnár Attila volt feleségét, Kati nénit. Az asszony egy barátságos berettyóújfalui panellakásban él, ajtaja előtt mécses és sárga rózsa.

„Hétfő délután öt órakor tudtam meg, hogy elment Attila. Ezt akkor tettem ki, amikor meghalt. Azóta mindennap meggyújtom. Bárki bármit is mond, nagyon jó volt a kapcsolatunk. A múlt héten, 23-án volt a születésnapja. Eljött hozzám, és elbúcsúzott tőlem!” - mesélte az asszony.

„A fiam egy áldott jó gyerek volt, a jó szíve vitte el. Nagyon szeretett itthon lenni. Havonta egyszer-kétszer minimum hazajött. Sokféle fájdalom létezik, de egy anyának a gyermeke elvesztése a legfájdalmasabb. Teljesen összeroppantam, az eset óta a testvérem segít nekem. Fekszem, kelek, mosok, és próbálom túlélni ezeket a napokat. De rettenetesen nehéz" - folytatta.

A Blikk információi szerint a fia­talembert már felboncolták, és nem tudták megállapítani a halál okát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.