A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit az előzetesből

Galambos Lajos előzetes börtön kiengedés Lagzi Lajcsi bíróság zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fellebbezést is beadtak a mulatós zenész ügyvédjei, akik állítják, kiengedhetik Lajcsit a börtönből.

Az áramlopási ügybe keveredett Lagzi Lajcsit először harminc napra vette őrizetbe a rendőrség, majd a bíróság meghosszabbította 90 nappal a zenész előzetes letartóztatását. Lajcsi ügyvédjei, Berényi András és Szilágyi Roland a TV2 Mokka című adásában elmondták, hogy Lajcsi előzetesének meghosszabbítása még nem jogerős, és a héten véglegesítheti a bíróság a döntést.

Lehetőségünk volt a fellebbezésre, mi ezt megtettük, ennek döntése két hét, ami most fog letelni" - magyarázta Berényi András. „Tekintettel arra, hogy a törvényszéken egy háromtagú bírói tanács az, aki döntés hoz, ezért nyilvánvalóan a törvényszéken megalapozottabb döntések születnek. Bízom abban, hogy elolvassák a beadványokat, amiket írtunk, és én azt gondolom, ha megalapozott döntés születik, akkor nem születhet más, csak az, hogy Galambos Lajosnak a rácsok mögül távoznia kell" – mondta Szilágyi Roland.

Elhunyt Kobzos Kiss Tamás zenészhttp://www.life.hu/news/20151109-kobzos-kiss-tamas-zenesz-es-zenepedagogus-elhunyt.htmlA Kossuth- és Liszt-díjas zenész, előadóművész, zenepedagógus hosszú betegség után, élete 66. évében vasárnap halt meg - közölte a család hétfőn. NewsOrigoÚjabb élelmiszerről derült ki, hogy rákot okozhathttp://www.life.hu/news/20151109-a-novenyi-olajokban-valo-sutes-rakot-okozhat.htmlA feldolgozott húsok után a tudósok újabb alapanyagról derítették ki, hogy rákot okozhat. Figyelem, nem mindegy, hogy miben sütöd ki az ételeket. News--Tragédia! Koncertje után hunyt el az X-Factor fiatal sztárja, Nathaniel O'Brienhttp://www.life.hu/news/20151109-meghalt-az-x-factor-fiatal-sztarja-nathaniel-o-brien.htmlAz ausztrál X-Factor sztárja, a 19 éves Nathaniel O'Brien tragikus körülmények között életét vesztette. A fiatal énekes autója egy fának ütközött. News--Nem akart özvegyet hagyni maga után a rákos férfi, ezért egy guminőt vett feleségülhttp://www.life.hu/news/20151109-egy-kinai-rakos-ferfi-egy-guminot-vett-felesegul-mert-nem-akart-egy-ozvegyet-hagyni-halala-utan.htmlValódi, hús-vér nő helyett egy teljes nagysású szexbabát kísért oltár elé egy 28 éves kínai férfi. News--Elhunyt Szabó László újságíró és televíziós műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20151108-elhunyt-szabo-laszlo-ujsagiro-televizios-musorvezeto-kozolte-a-csaladja.htmlÉletének 85. évében meghalt Szabó László újságíró, televíziós műsorvezető - közölte a család vasárnap az MTI-vel. News--Késelőt keresnek Budapesten - Többször is szúrt a fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20151108-keselot-keresnek-budapesten-tobbszor-is-szurt-a-fiatal-ferfi.htmlTöbbször is megszúrt egy férfi egy másikat Budapesten a Ráday utcában, vasárnap hajnalban. A támadó elmenekült. A rendőrség kiadott róla egy képet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.