A párizsi terrortámadás óta először szólalt meg érdemben az Eagles of Death Metal zenekar

Forrás: Origo -
terror Eagles Of Death Metal tragédia párizsi terrortámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig elborzasztják őket a Párizsban történtek, de bíznak abban, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt.

"Bár már itthon vagyunk és biztonságban vagyunk, még mindig elborzasztanak minket a Franciaországban történtek. A gondolataink és szívünk a testvérünkkel, Nick Alexanderral és a lemezcéges barátainkkal, Thomas Ayaddal, Marie Mosserre és Manu Perezzel van és minden barátunkkal és rajongónkkal, akik életüket vesztették Párizsban, és az ő barátaikkal, családjukkal és szeretteikkel is" - osztotta meg Facebookon az együttes.

Ezzel a képpel bíztatnak mindenkit Forrás: Origo

Habár a gyász, mint írják, szorosan összeköti őket az áldozatokkal, a rajongókkal, a családjaikkal, Párizs polgáraival és mindenkivel, akit valahogy érintett a terrorizmus, büszkék arra, hogy együtt állhatnak ki olyan célokért, mint a szeretet és a megértés. Szeretnék továbbá megköszönni a francia és az amerikai hatóságok, a rendőség, az FBI és mindenki más munkáját, akik részesei voltak ennek a szörnyű tragédiának, ismét bizonyítva, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt - írja cikkében az Origo.

Mint ismeretes, péntek este, azaz november 13-án 129-en haltak meg egy összehangolt terrorista akcióban Párizsban. Összesen tizenkilenc nemzet gyászolja az állampolgárait. A legtöbb áldozatot egy Bataclan nevű klubban szedték a terroristák, ahol éppen az Eagles of Death Metal koncertezett. Az egyik elsőként azonosított áldozat Nick Alexander volt, aki az együttes pólóit árulta. "Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM" - írják a közlemény végén.

/1511/Feket2015111413484

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.