Oscar Pistorius paralimpikon ítélet fellebbezés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC hírei szerint a paralimpikon ügyvédje fellebbezést nyújtott be annak reményében, hogy büntetését házi őrizetben töltheti a barátnője megölése miatt elítélt Pistorius.

Bár a bíróság megengedte, hogy a karácsonyt még nagybátyja luxusvillájában tölthesse az emberölés miatt elítélt Pistorius, mielőtt kezdetét veszi a 15 éves börtönbüntetése, a paralimpikon a hírek szerint nem nyugodott bele a döntésbe.

Forrás: AFP

A BBC úgy tudja, hogy Oscar Pistorius jogi képviselője fellebbezett, hogy óvadék ellenében továbbra is házi őrizetben, jeladóval a testén maradhasson házi őrizetben. Oscar Pistorius ügyében a napokban született végső döntés, amely szerint a paralimpikon bajnok szándékosan ölte meg két évvel ezelőtt barátnőjét, Reeva Steenkampet otthonukban, amiért 15 év börtönt kapott. A hírek szerint április 18-án kell bevonulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.