FRISS! Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönből

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos vesztegetés börtön Lagzi Lajcsi lopás előzetes letartóztatás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt kiengedik az előzetesből.

Péntek délután robbant a hír, hogy Lajcsi vasárnap elhagyhatja a börtönt, legalábbis a Budapesti Környéki Törvényszék legfrissebb közleménye szerint – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

"G. Lajos és Cs. Csaba gyanúsítottak ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt. A gyanúsítottak előzetes letartoztatását a Budaörsi Járásbíróság 2015. szeptember 24. napján rendelte el. A mai napon, 2016. január 22-i, a Budaörsi Járásbíróság a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának meghosszabbítására irányuló ügyészi indítványt elutasította.
A bíróság megállapította, hogy a gyanúsítottak vonatkozásában az előzetes letartoztatásnak az általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai - a bizonyítás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye - a nyomozás jelen stádiumában relevanciájukat már olyan mértékben elvesztették, hogy azok a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának további meghosszabbítására már nem adnak alapot. A gyanúsítottak előzetes letartoztatása 2016. január 24. napjával szűnik meg" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.