Előadás közben akart öngyilkos lenni a színész, Raphael Schumacher

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos színész öngyilkossági kísérlet pisztoly öngyilkosság előadás akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz Raphael Schumacher már hörgött, amikor a nézők észrevették, hogy már nem a szerepét játssza, hanem valóságos a haláltusája.

A darab rendezője azt állítja, a színész az utolsó pillanatban „átírta" az előadást. Az előre kitalált pisztolyos színpadi öngyilkosság helyett, számára érthetetlen módon kötelet választott, hogy felakassza magát – írja a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„Műcsomónak kellett volna lenni a nyakán, valamiért igazi volt rajta, az szorult meg, és a lába alatt lévő láda is valahogy elmozdult a helyéről" - számolt be a titokzatos esetről a pisai Lux Színház igazgatója, aki szerint a színész szerelmi bánata és édesapjának elvesztése után érzett fájdalom álhatott az öngyilkosságí kísérlet háttérben. Raphael Schumacher jelenleg kómában fekszik.

Meghalt Frank Finlay, Oscar-jelölt színészhttp://www.life.hu/news/20160201-meghalt-frank-finlay-oscar-jelolt-szinesz.htmlA brit színészt 89 évesen, szombaton weybridge-i otthonában, családja körében érte a halál szívelégtelenség következtében. NewsOrigoÁtfagyott malacot mentettek ki a jégbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-atfagyott-malacot-mentettek-ki-a-jegbol.htmlA Smith család síelni indult, de útközben megtudták, a hóvihar miatt lezárták a síterpet. Ám így is különleges kalandban volt részük. News--Hős kutya! Megmentette gazdája életét, amikor kígyó támadt rájuk http://www.life.hu/news/20160202-hos-kutya-megmentette-gazdajat-a-kigyomarastol-video-is-keszult-az-esetrol.htmlA hős kutya éppen időben figyelmeztetett. Ha nem teszi, a méreg gyorsan végzett volna a gyanútlan áldozattal. NewsThinkstockDühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160202-vilmos-herceg-es-harry-herceg-egy-pedofil-bunozovel-egyutt-szerepelt-egy-musorban.htmlII. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot. News--Szexért cserébe jobb osztályzatok járnakhttp://www.life.hu/news/20160202-soroksar-szexualis-zaklatas-tanar-diak-rtl.htmlA soroksári Qualitas Középiskola tanárnője azzal vádolja kollégáját, hogy a férfi szexuálisan zaklatja a diákjait. Az iskolában belső vizsgálat indult, a tanárnőt kirúgták. NewsOrigoMegdőlt a melegrekord, de érkezik a hidegfront!http://www.life.hu/news/20160203-megdolt-a-melegrekord-pecsett-de-matol-hidegfront-erkezik-hazankba.htmlFebruár másodikán hajnalban megdőlt a melegrekord Pécsett, ugyanis 8,9 Celsius-fokot mértek a hőmérők! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.