Tragédia! Megtalálták a Népligetnél eltűnt fiatal lány holttestét

halál rendőrség lány eltűnt emberek emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivient Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg. A 20 éves lány halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

Ahogy tegnap mi is megírtuk: a tinédzsert szülei, és barátai nagy erőkkel keresték, az erről szóló Facebook-felhívást pedig már több tízezren megosztották. Sajnos azonban hiába: a fiatal lánynak már csak a holttestét sikerült megtalálni - írja a Police.hu.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított eljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben a Pest megyei nyomozók egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, akinek az elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Friss! Az édesanya megszólalt az ügyben

Az anya az Origónak arról beszélt, hogy lánya régről ismerte azt a férfit, akit a rendőrök a gyilkossággal gyanúsítanak. Mindketten kakucsiak. Gyerekkori barátok voltak, és lánya a szintén 20 éves férfi autójába gyakran beült.
Elkészült az aputestű Ken babahttp://www.life.hu/news/20160310-nickolay-lamm-muvesz-elkeszitette-az-atlagos-testaranyu-aputestu-ken-babat-a-lammily-babat.htmlSemmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken. News--Repülős Gizi már maga sem tudja, melyik lopás miatt állt bíróság előtthttp://www.life.hu/news/20160309-repulos-gizi-ujabb-per-ele-nezett-gyorben-a-konyi-lopas-miatt-de-o-nem-tudta-miert-all-birosag-elott.htmlA 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben. NewsOrigoBrutális módon végzett Soproni Ági színésznővel a fia, Andráshttp://www.life.hu/news/20160309-soproni-agnes-a-kisvaros-szinesznojet-16-evvel-ezelott-olette-meg-fia-andras.htmlA Kisváros című magyar sorozat sztárjának 2000. március 9-én elkövetett megölése a mai napig elborzasztja a nyilvánosságot. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: Paraguayban lehet a 9 éve eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20160309-madeleine-mccann-9-eve-eltunt-kislanyt-paraguayba-vitte-egy-no-egy-magannyomozo-szerint.htmlEgy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. NewsOrigoRejtélyes módon veszett nyoma egy 20 éves lánynakhttp://www.life.hu/news/20160309-husz-eves-lany-tunt-el-a-nepligetnel-a-rejtelyes-ugyben-mar-a-rendorseg-is-nyomoz.htmlMajoros Vivinek vasárnap hajnalban veszett nyoma a Népligetben. Egy buli után egyedül indult el hazafelé, de pár méterre a szórakozóhelytől szó szerint nyoma veszett. NewsOrigoEgy szelfi miatt rángattak ki egy a hattyút a vízből: Elpusztult!http://www.life.hu/news/20160308-egy-szelfi-miatt-rangattak-ki-egy-a-hattyut-a-vizbol.htmlMegdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a macedóniában Ohrid-tó partján sétálgatók. Egy turista ugyanis úgy döntött, hogy egy szelfi kedvéért kirángat egy hattyút a vízből. Az állat később elpusztult. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.