Mégsem Olaszországba, hanem Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos áramlopás börtön utazás Lagzi Lajcsi letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Lagzi Lajcsi Olaszországba utazott, most azonban kiderült, a mulatós zenész mindenkit megtévesztett, és egy egészen másfajta úticélt tervezett be magának. 

Lagzi Lajcsi elhagyta az országot, Olaszország helyett azonban Mexikó felé vette az irányt, legalábbis erről számolt be a Blikk. A szabadlábon védekező zenészt, akit többek közt vesztegetéssel is vádolnak, lányával együtt az Egyesült Államokban, Newarkban egy Mexikó felé tartó járatra menet kapták lencsevégre. Ennek kapcsán több hazai orgánum is hangúlyozta: Mexikónak nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikk a zenészt is fel szerette volna keresni, azonban nem tudták elérni Lajcsit, helyette ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián nyilatkozott. Többek közt elmondta: ügyfele nem számolt be neki se a külföldi utazásáról. "A megbízásom továbbra is él, így akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsoltatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.