Milliókat kapott a rendőrség, hogy folytassák a nyomozást Madeleine McCann után!

Forrás: Origo -
pénz nyomozás Scotland Yard Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők soha nem fogják feladni, hogy megtalálják a 2007-ben eltűnt gyermeküket. A Scotlnad Yard pénzforrásait azonban kimerítette már a vizsgálat, de Theresa May politikus további pénzösszeget ajánlott a folytatásra. 

Évek óta nagy erőkkel keresik Madeleine-t, ám mindeddig semmilyen bíztató nyomot nem találtak. A közvéleményt megosztja, hogy ilyen nagy erőkkel nyomoznak, hiszen eddig több mint 11 millió angol fontot költöttek el arra, hogy megtalálják a kislányt.

Forrás: Origo

Legutóbb Katie Hopkins újságíró szólalt fel az ügyben, aki kifejezetten ellenezte, hogy még több pénzt költsenek el az adófizetők pénzéből a keresésre, hiszen szerinte a szülei felelőtlensége miatt rabolhatták el a kislányt. Mivel a szülők egyedül hagyták gyermekeiket Portugáliában az apartmanban, amíg ők vacsoráztak. Az évek óta tartó, többnyire eredménytelen vizsgálatok miatt felmerült, hogy ideje lenne leállítani a nyomozást, ám Theresa May politikus úgy döntött, tovább finanszírozzák a keresést. Csaknem 36 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott a nyomozás folytatására.

Madeleine McCann eltűnése

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.
Gyászol a sportvilág! Elhunyt Cesare Maldini, a Milan legendájahttp://www.life.hu/news/20160403-elhunyt-cesare-maldini-a-milan-legendaja-paolo-maldini-edesapja-egykori-szovetsegi-kapitany.htmlA család tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban, 84 évesen elhunyt a legendás olasz futballista, Cesare Maldini, Paolo Maldini édesapja, egykori szövetségi kapitány. NewsAFPTavaszi idillben kávézgat Rubint Rékahttp://www.life.hu/news/20160403-tavaszi-idillben-kavezgat-rubint-reka.htmlImádnivaló fotót tett közzé Rubint Réka.News--Szupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győzteséthttp://www.life.hu/news/20160403-kiskutyak-josoljak-meg-a-bajnoksag-gyozteset.htmlJimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek. News--Személyvonat gázolt el egy férfit Győr-Moson-Sopron megyébenhttp://www.life.hu/news/20160403-szemelyvonat-gazolt-el-egy-ferfit-gyor-moson-sopron-megyeben.htmlElgázolt egy embert egy személyvonat vasárnap kora reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Beled és Répcelak közötti vasútvonalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 49 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstockPárnacsatát rendeztek a budapesti Hősök terénhttp://www.life.hu/news/20160402-parnacsatat-rendeztek-a-budapesti-hosok-teren.htmlA Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából - ahogy a világ számos más városában is - Budapesten, a Hősök terén is párnacsatát rendeztek szombaton.NewsOrigoElhunyt Keres Emil Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/news/20160402-elhunyt-keres-emil-kossuth-dijas-szinmuvesz.htmlÉletének 91. évében pénteken elhunyt Keres Emil Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész, a Radnóti Színház nyugalmazott igazgatója - tudatta az intézmény szombaton az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek. Keres Emilt a Radnóti Színház saját halottjának tekinti - olvasható a közleményben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.