Könnyen feltörhető a jelszavad? Ezen az oldalon kiderül!

Forrás: Dreamstime -
oldal számítógép jelszó hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság még sokan használják jelszónak a jól megszokott "1,2,3,4" kombinációt. Ez hiba, és egy oldal gyorsan rá is mutat, hogy miért. 

A BetterBuys kalkulátor használata teljesen ingyenes, emelett nem jegyzi meg a beírt szövegeket. Írd be a jelszavad a "Test a New Password" ablak "Password" feliratához. Itt rögtön kiderül, hogy az általad kitalált védelem mennyire bizonyul erősnek, vagyis hány perc alatt tudná feltörni egy ügyes hacker.

Forrás: Dreamstime

Neked mi lett a végeredmény?

Hihetetlen! Ismét több millió Gmail fiók adatait lopták el

Egy orosz hacker több mint 270 millió bejelentkezési adatot árult fórumon keresztül, csupán egy dollárért. Egy biztonsági cég megszerezte az adatokat, kiderült, hogy javarészt orosz gmailes, és mail.ru-s email-fiókokról szó.
Ritka égi jelenség lesz megfigyelhető ma Magyarországon http://www.life.hu/news/20160509-kulonleges-egi-jelenseg-magyarorszagon-merkur-latvanyosan-athalad-a-nap-elott.htmlMájus 9-én dél környékén a Merkúr látványosan áthalad a Nap előtt - a jelenséget a napfogyatkozások megfigyelésére kifejlesztett szemüvegekkel jól lehet majd látni. News--Tragédia! A pályán összeesett, és meghalt egy fiatal futballjátékos http://www.life.hu/news/20160509-meghalt-a-fiatal-brazil-focista-a-hirek-szerint-szivmegallas-vegzett-vele.htmlEgy brazíliai amatőrmeccsen összeesett, és még a kórházba szállítás közben meghalt a korábban több európai klubban is megfordult Bernardo Ribeiro. NewsOrigoMegszólalt a rendőr, aki Kiss Lászlóék ügyében nyomozotthttp://www.life.hu/news/20160509-megszolalt-a-rendor-martinko-karoly-aki-kiss-laszloek-ugyeben-nyomozott.htmlAz egykori úszókapitány néhány héttel ezelőtt még bizonyítani szerette volna, hogy koncepciós perben ítélték el. A nyomozó rendőr szerint nem lesz könnyű dolga. News--Ilyen szexi jótékonysági kampányt még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160506-ilyen-szexi-jotekonysagi-kampanyt-meg-nem-lattal-dogos-pasik-alltak-egy-jo-cel-melle.htmlMire képes négy szuperpasi egy remek cél érdekében? A szexi férfiak a menhelyeken lévő kutyusok örökbefogadása mellett kampányolnak, ráadásul nem is akárhogyan! NewsOrigoVisszakapta az elveszett könyvét, miután a repülő hagyta http://www.life.hu/news/20160506-cuki-kislany-megtalaltak-az-elveszett-konyvet-a-repulon-egy-legiutas-kisero-adta-vissza-neki.htmlA hatéves kislány az EasyJet fedélzetén felejtette kedvenc olvasókönyvét. Egy légiutas-kísérő megtalálta a könyvet, amelyet a kislány legnagyobb örömére visszajuttatott hozzá. NewsOrigoMeghalt az autista kisfiú, akit napi 20 kilométert gyalogoltattakhttp://www.life.hu/news/20160506-csia-csia-4-eves-autista-kisfiu-meghalt-napi-20-kilometert-gyalogoltattak-egy-kinai-intezmenyben.htmlA 4 éves Csia Csia édesanyja márciusban adta be fiát egy engedély nélkül működő gondozóba Kínában. A kisfiú április végén meghalt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.